Epic Games oyuncu dostu mu?

Buyurun tamamen ücretsiz sahip olduğum kütüphanem, ne kadar oyuncu dostu olduklarına siz karar verin.
Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Ne Epic Games ne de Steam hiç biri ama hiç biri oyuncu dostu değildir! Bunlar ticari şirketlerdir arkadaşlar kendinize gelin. Adamların tek derdi nasıl daha fazla para kazanabiliriz, nasıl geleceğe daha çok yatırım yapabiliriz olduğu için gerekirse bedava oyunda verirler, cüzdan kodu da verirler. Yani bunları vermelerindeki amaç hadi oyuncuları mutlu edelim, bizi övsünler, sevsinler falan değil.

Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Ne Epic Games ne de Steam hiçbiri ama hiçbiri oyuncu dostu değildir! Bunlar ticari şirketlerdir arkadaşlar kendinize gelin. Adamların tek derdi nasıl daha fazla para kazanabiliriz, nasıl geleceğe daha çok yatırım yapabiliriz olduğu için gerekirse bedava oyunda verirler, cüzdan kodu da verirler. Yani bunları vermelerindeki amaç hadi oyuncuları mutlu edelim, bizi övsünler, sevsinler falan değil.

Gerekli cevabı bu arkadaş verdi.

Arkadaşlar her yerde bu gibi Epic'i öven sözler dolaşıyor, peki sizce gerçekten de öyle mi?

Sayelerinde yıllar sonra bir GTAV oynadım :D hiç para verip oynama niyetim yoktu ve ücretsiz yaptılar. Ülkemizde oyun fiyatları düşünülünce devamlı ücretsiz oyun veren bir şirkete oyuncu dostu demezsek ayıp etmiş oluruz .

@Mercheng sizin gibi biriyle uğraşamam salın beni.
Sayelerinde yıllar sonra bir GTAV oynadım :D hiç para verip oynama niyetim yoktu ve ücretsiz yaptılar. Ülkemizde oyun fiyatları düşünülünce devamlı ücretsiz oyun veren bir şirkete oyuncu dostu demezsek ayıp etmiş oluruz .
Harbi ya.

Ülkemizin en önemli sorunlarından biri; okuduğunu anlamayan insanları barındırması. Arkadaşlar konu sahibi kıyaslama yapmamış. Steam'i konuya dahil etmenizin bir anlamı yok. Konu gayet net "Epic Games oyuncu dostu mu?". Şimdi neden durduk yere kıyaslamaya girdiniz ki? Her platformun kendine göre avantajı ve dezavantajı var. Burada konu Epic Games, ona göre cevabınızı vermeniz daha verimli olur.

Ya biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Ne Epic Games ne de Steam hiçbiri ama hiçbiri oyuncu dostu değildir! Bunlar ticari şirketlerdir arkadaşlar kendinize gelin. Adamların tek derdi nasıl daha fazla para kazanabiliriz, nasıl geleceğe daha çok yatırım yapabiliriz olduğu için gerekirse bedava oyunda verirler, cüzdan kodu da verirler. Yani bunları vermelerindeki amaç hadi oyuncuları mutlu edelim, bizi övsünler, sevsinler falan değil.

Hocam doğru ama birçok oyuncuya ücretsiz oyun verdikleri gerçeğini değiştirmiyor bu. Adamlar kazanırsa kazansın bana para almadan oyun veriyorlar sonuçta :D Steam babamın oğlu değil ki Epic Games kazanınca mutsuz olayım. Tam tersi durumda da aynı şey geçerli. Her türlü ben de kazançlı çıkmış oluyorum.

Ben oyuncu dostu olduklarını düşünüyorum. Verdikleri ücretsiz oyunlar olsun, verdikleri 60 TL'lik indirim kuponu olsun, bunlar gerçekten oyunculara yarayan mevzular. Daha dün çıkan Cyberpunk 2077 oyununu bile 189 TL'ye alabiliyorsun. Steam mi Epic Games mi konusuna gelirsek eğer ikisi de babamın şirketi değil o yüzden bu saçma sapan tartışmalara girmeyeceğim. Ben bir oyuncu olarak oyunu nerede daha ucuza alırsam oraya yönelirim gerisi beni ilgilendirmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı