Epic Games R6'yı bedava yapabilir mi?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar, R6 şu an Epic Games'te 23₺. Ben almayı düşünüyorum ama 17 Aralık'tan itibaren Epic Games her gün bedava oyun verecekmiş. R6'yı da bedavaya verebilir mi? Sizce alınır mı? Şimdi almazsam yılbaşı indirimleriyle tekrar bu fiyatlara düşer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bedava yapacaklarını sanmıyorum ben. Alacaksanız 23 TL olan paketin bir üst paketini almanızı tavsiye ederim. Verilecek paraya değer. Çünkü operatörlerin hepsini açmak isterseniz yaklaşık 600 saat falan oynamanız gerekecek. Forumda bir arkadaş 600 saati olmasına rağmen hala tamamen açamadığını söylemişti.

Bedava yapacaklarını sanmıyorum ben. Alacaksanız 23 TL olan paketin bir üst paketini almanızı tavsiye ederim. Verilecek paraya değer. Çünkü operatörlerin hepsini açmak isterseniz yaklaşık 600 saat falan oynamanız gerekecek. Forumda bir arkadaş 600 saati olmasına rağmen hala tamamen açamadığını söylemişti.
Başta öyle yapacaktım ama smurf hesap olayı yok. O yüzden kendim zamanla açmak istiyorum.
Oyunu aldım, bilgisayarım gelince ilk yükleyeceğim oyun olacak 😎

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı