Başlığı gördünüz. Ayın 18'inde Epic Games RAGE 2 veriyor. Fazla büyük olmasa bile yine de güzel bir oyun olan RAGE 2'ye 18 ve 25 şubat arasında bedava erişebilecek ve hesabınıza eklerseniz sonsuza dek sahip olabileceksiniz.
Yazıyı okumadan heyecana kapılıp oyunu almaya gittim, "çok yakında" yazısını görünce de bir anda sana sövdüm. Affet beni.
Fakirlik başa bela hocamHocam sabredin zaten 4 gün sonra veriyor. Başlıkta da belirtsey mişim keşke.
Oyun yeni sayılır, bu kadar çabuk ücretsiz olduğuna göre gerçekten çok kötü olmalı.
Fena olmasa 10 saatten fazla oynardın, oyunun en şikayet edilen noktası çok tekrara düşürek sıkması.Fena değil. Game Pass de 10 saat kadar oynadım. Sıkınca bıraktım.
Hocam ben korsan oynamıştım. Emin olun, bomboş bir açık dünyaya sahip. Boss savaşları tatmin ediyor fakat içerik çok ama çok eksik. Hikâyesi de aşırı klişe, görev çeşitliliği yok denecek kadar az.Oyun yeni sayılır, bu kadar çabuk ücretsiz olduğuna göre gerçekten çok kötü olmalı.
Yok mu bir AC serisinden bir oyun. Hadi patlat artık bombayı aralıktan beri bekliyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.