Epic Games Red Dead Redemption 2 Verir Mi?

Steam'e hakaret olur bu cevap. Steam'de (hentai oyunları hariç) yüzlerce oyun var, Epic'te ne var? 50 oyun bile yok marketlerinde. Şirketlere para veripucuza oyun satıyorlar.

Allah muhafaza o hentai oyunları yüzünden çok çektim Steam'den.
 
Biraz abartmıyor musunuz? Sırf hesabımda 60-70 oyun var.
Az önce saydım en az 267 oyun var.
Düzgün iyi satan (3A) oyunlar peki? Adamlar bile o kadar umutsuz ki marketlerinden şirketlere para verip ücretsiz oyun dağıtıyorlar. Adamlar koskoca en iyi ilk 10 hayatta kalma oyunlarından biri olan ARK'ı verdiler ücretsiz. ARK geçenlerde 15 liraya düştü listenin başına oturdu, tekrar indirime girdi ilk 10'a girdi. Epic sadece marketleri dolu gözüksün diye indie oyunları kendi marketine doldurdular. Eminim o 267 oyunun 250'si indie ya da 2A oyunlar.
 
Epic Games'i sadece Fortnite olarak gören birisinin aşağılama çabasından başka bir şey görmüyorum. Adamların ne olduğu ortada. Bağıra bağıra anlatmadıkları için bilmiyor olmanız normal ama çabanızı anlamıyorum.
Steam bir günde kurulmadı. Steam'in elinde Unreal Engine gibi muazzam bir şey yoktu. Daha kötü durumdan bu günlere geldi. Epic de ilerleme kaydedecektir. Ama önce şu Launcher dedikleri şeyi düzeltmeleri gerek.
 
Selam arkadaşlar. Instagram'da okuduğum bir bilgiye göre Red Dead Redemption temmuz ayında Epic Games'te ücretsiz olabilirmiş. GTA 5'ten sonra buna fazlasıyla inanmış durumdayım. Çok heyecanlıyım. Sizce Epic Games böyle bir bombayı patlatır mı?

Böyle bir şey olacağını sanmıyorum, indirim geldiğinde 239 TL idi. Free dağıtma düşünceleri olsaydı daha fazla indirim yaparak, fazla kilitleye ulaştıktan sonra yaparlardı.
 
Epic Games zaten çok kazanan bir firma. İlerleyen zamanda mağazasını geliştirerek Steam'e rakip olacağını düşünüyorum. Ayrıca Unreal Engine ile oyun geliştirenlere ayrıcalıklar tanıyor. Epic Games mağazası hemen hemen yeni çıkmış sayılabilecek bir platform. Şu anda Steam ile aynı kefeye koyulması çok yanlış. Her ne kadar pazar ve topluluk gibi şeyler bir çok kişiyi cezbetsede, çoğu kişiyi cezbetmiyor. Fiyat hangisinde ucuz ise ondan alıyorlar. Genel olarakta Epic'in ücretsiz oyunları ve kampanyaları olduğu sürece Epic Games oyuncuları kendisine çekmeye ve gelişmeye devam edecektir.
 
Ücretsiz olsa ne olacak ki? Kaldırabilecek sistemi olan şimdiye oynamıştır zaten. Ücretsiz
yapsa işin içine 1000 alım yapmaya çalışan ölücüler girecek, onun da taş çatlasa beşini 10 liraya satabilecek.
 

Geri
Yukarı