Epic Games sepetim nasıl?

namcoon

Centipat
Daha fazla  
Sepet görselde göründüğü gibidir hocalarim eklememi, çıkarmamı onerdiginiz şeyler var mi? 2K para dokuyorum biraz temkinliyim, size de sormak istedim.

Dosya Ekleri

• IMG_20231224_220834.jpg
    IMG_20231224_220834.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 212
Sepet görselde göründüğü gibidir hocalarim eklememi, çıkarmamı onerdiginiz şeyler var mi? 2K para dokuyorum biraz temkinliyim, size de sormak istedim.

Hocam sepet çok güzel bence yalnız Dead Island 2'nin ana hikayesi 5 saat civarı sürüyor fiyatına göre süresi biraz kısa haberiniz olsun şimdiden hayırlı olsun iyi eğlenceler.

bf2042 hakkında bilginiz var mı hocam alınır mı
Oynanabilir, eskisi gibi sorunlu bir oyun değil artık. Almayı düşünüyorsanız tereddüt etmenize gerek yok.

Battlefield V'i çok oyunculu için alacaksanız almayın. Sunucular tamamen hilecilerle dolu, oynanamaz halde.
DICE sunucularında ara ara hileciler denk gelebiliyor fakat abarttığınız kadar değil maalesef, bu tarz durumlar için de BFV ROBOT gibi sunuculara bakılabilir. Çok oyunculu tarafında şahsen en beğendiğim Battlefield oyunudur.

BF2042 hakkında bilginiz var mı hocam alınır mı?

Alınır, hem çok aktif hem de hile yok.
Oynanabilir, eskisi gibi sorunlu bir oyun değil artık. Almayı düşünüyorsanız tereddüt etmenize gerek yok.

DICE sunucularında ara ara hileciler denk gelebiliyor fakat abarttığınız kadar değil maalesef, bu tarz durumlar için de BFV ROBOT gibi sunuculara bakılabilir. Çok oyunculu tarafında şahsen en beğendiğim Battlefield oyunudur.
Eskiden 128kişilik sunucuda çok hızlı koşma ve aimbot hileleri açıp oynayan birkaç kişi oluyordu şimdi bir hileci bile bir komutla tüm oyuncuları öldürüp yeniden canlandırıyor.
Bu nadir bir şey de değil neredeyse herkes yakınıyor. Steam tartışmaları vesaire her taraf bu şikayetlerle dolu. EA kendi forumlarında bununla ilgili postları bile siliyor. Böyle durumdaki bir oyun 1 TLye bile değmez.

Alınır, hem çok aktif hem de hile yok.

Eskiden 128kişilik sunucuda çok hızlı koşma ve aimbot hileleri açıp oynayan birkaç kişi oluyordu şimdi bir hileci bile bir komutla tüm oyuncuları öldürüp yeniden canlandırıyor.
Bu nadir bir şey de değil neredeyse herkes yakınıyor. Steam tartışmaları vesaire her taraf bu şikayetlerle dolu. EA kendi forumlarında bununla ilgili postları bile siliyor. Böyle durumdaki bir oyun 1 TLye bile değmez.
Battlefield 5 sunucuları en fazla 64 oyuncuyu destekliyor, eskiyi bir kenara bırakıp günümüze bakacak olursak, anlık olarak çok oyunculu tarafı fazlasıyla dolu ve hile sayısı bahsettiğinizin aksine fazla değil. Yine de hile kullanan kişilerden çekinen kullanıcılar, topluluk sunucularını (bknz. BFV ROBOT) tercih edebilir. Tüm Battlefield oyunlarına sahip ve hepsini de oynamış birisi olarak, BF5 çok oyunculu tarafında en beğendiğim yapımlardandır.

Güzel sepet hocam ama sizde RDR 2 yoksa onu eklemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı