Daha fazla
Güvenli.
Hocam itemsatis nedir hiç duymadım nasıl alınıyor ve ban falan yemem degilmiHocam hesap kurtarma konusunda Steam çok daha başarılı fakat Epic'ten asla pişman olmazsınız bir de arayüzü güzel olsa. Ayrıca tek başınıza oynayacaksanız itemsatışta çok ucuza hikayeli oyun alabilirsiniz.
Teşekkürler hocam bazı yerlerde hesap çalıninca Steam gibi ugrasmiyorlar diyorlardı onu merak ettim1-Steam
2-Epic Games
Tabii ki de güvenilir.
Neyden ban yerim diye korkuyorsunuz?Hocam itemsatis nedir hiç duymadım nasıl alınıyor ve ban falan yemem degilmi
Teşekkürler hocam bazı yerlerde hesap çalıninca Steam gibi ugrasmiyorlar diyorlardı onu merak ettim
Hocam dediğiniz yeri bilmiyorum ucuza oyun veriyorsa Steam falan babalar diye düşündüm cunku oyunu ucuza almam Steam e zarar değil miNeyden ban yerim diye korkuyorsunuz?
Yok hocam yemessiniz ben öyle çok aldım.Hocam dediğiniz yeri bilmiyorum ucuza oyun veriyorsa Steam falan babalar diye düşündüm cunku oyunu ucuza almam Steam e zarar değil mi
Hocam zahmet edip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz siteye baktım gerçekten 40 TL'ye bile oyunlar var ama şunu anlayamadım çevrimdışı kullanılmalıdır diyor ve sadece bir cihaz için geçerli diyor şimdi ben bunu alınca hesaba istediğim kadar girebiliyormuyumYok hocam yemessiniz ben öyle çok aldım.
Hocam zahmet edip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim dediğiniz siteye baktım gerçekten 40 TL'ye bile oyunlar var ama şunu anlayamadım çevrimdışı kullanılmalıdır diyor ve sadece bir cihaz için geçerli diyor şimdi ben bunu alınca hesaba istediğim kadar girebiliyor muyum?
Yoksa bir süresi falan var mı hani 1 hafta sonra falan hesaba erişim sorunu olur mu?
Bir de bu hesaplar çalıntı falan değildir değil mi?
Anladım hesaptan çıkmadığım sürece hep bende kalıyor yani çok teşekkür ederim hocam cevap icinPaylaşımlı hesap, herkes kendi bilgisayarında offline bir şekilde oynayabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.