samed0893 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Ben VPN'le bazen giriş yapiyordum. Her üç platformda da bugünlerde ucunee de giremiyorum. Şifrem ya da e postamin yanlış olduğunu söylüyor fakat doğru yazıyorum.
Ben VPN'le bazen giriş yapiyordum. Her üç platformda da bugünlerde ucunee de giremiyorum. Şifrem ya da e postamin yanlış olduğunu söylüyor fakat doğru yazıyorum.
Enes3458 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 221 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Hesaplarınız çalınmış olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS samed0893 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 Enes3458 dedi: Hesaplarınız çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm fakat sadece o platformlarda sorun yaşıyorum diğer her şeye giriş yapabiliyorum nolur nolmaz diye sifremide değiştirdim Artı 0 Eksi
Enes3458 dedi: Hesaplarınız çalınmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Bende onu düşündüm fakat sadece o platformlarda sorun yaşıyorum diğer her şeye giriş yapabiliyorum nolur nolmaz diye sifremide değiştirdim
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 714 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 samed0893 dedi: Bende onu düşündüm fakat sadece o platformlarda sorun yaşıyorum diğer her şeye giriş yapabiliyorum ne olur ne olmaz diye sifremide değiştirdim. Genişletmek için tıkla... E postana hiç giriş bildirimi geldi mi? Artı 0 Eksi
samed0893 dedi: Bende onu düşündüm fakat sadece o platformlarda sorun yaşıyorum diğer her şeye giriş yapabiliyorum ne olur ne olmaz diye sifremide değiştirdim. Genişletmek için tıkla... E postana hiç giriş bildirimi geldi mi?
KS KS samed0893 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 kralgokguk dedi: E postana hiç giriş bildirimi geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Bu arada epic ten şifremi değiştireyim dedim e postani bulamadım hatasıni aldım Artı 0 Eksi
kralgokguk dedi: E postana hiç giriş bildirimi geldi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Bu arada epic ten şifremi değiştireyim dedim e postani bulamadım hatasıni aldım
gokguk62 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 714 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 Hocam yüksek ihtimalle Discord'dan yanlış bir şey indirdiniz ve hesaplarınız çalındı. Artı 0 Eksi
KS KS samed0893 Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #7 kralgokguk dedi: Hocam yüksek ihtimalle Discord'dan yanlış bir şey indirdiniz ve hesaplarınız çalındı. Genişletmek için tıkla... Fakat discorda çok az giris yapıyorum ve hiç bir şey yuklemedim oradan Sadece vpn le giriş yapıyordum genel sorun VPN den kaynaklanıyor bence Artı 0 Eksi
kralgokguk dedi: Hocam yüksek ihtimalle Discord'dan yanlış bir şey indirdiniz ve hesaplarınız çalındı. Genişletmek için tıkla... Fakat discorda çok az giris yapıyorum ve hiç bir şey yuklemedim oradan Sadece vpn le giriş yapıyordum genel sorun VPN den kaynaklanıyor bence