Epic Games > Steam

Bu Epic'te Launcher sorunu yaşayan arkadaşlar ne yaşıyor merak içindeyim. 2 yıldır Steam yüzü açmadım; bir oyunumun açılmadığını, hata verdiğini, teklediğini dahi görmedim.

Bedava Ark almıştım ancak hiçbir sunucuya girilmiyordu oynayamadıktan sonra ne anlamı var.

Arkadaşlar bende çok takıyordum düne kadar paranız fazlaysa alın Steam'den Epic'de büyük indirim veya kuponunuz varsa alın sonuçta aldığınız oyun korsan oyun değil tamamen bütçe meselesi bu. Steam ile Epic'in karşılaştırılması saçma Steam topluluk + oyun Epic ise sadece oyun platformu bence adamların da Steam'e rakip olmak gibi bir düşüncesi yok olsa şimdiye kadar çokça şey eklemeleri lazımdı.

Son düzenleme:
Bedava Ark almıştım ancak hiçbir sunucuya girilmiyordu oynayamadıktan sonra ne anlamı var.

Sunucular ortak Steam'den oyunu alanla Epic'den oyunu alan girebiliyor sunucuların bakımda vs olması olası.

Epic Games'de iade sorunu da bulunuyor idi, Maneater almıştım. İade etmeye çalıştım 15,16 günde geldi. Xsolla kendisi iade işlemlerinin 1 aya kadar varabileceğini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…