Epic Games Store kaç tane kupon verecek?

"Emri vari konuşmazsın." diye mesaja başlayıp emri vari şekilde mesajı bitirmek nedir be :D Emri vari konuşmadım kimseyle, "Oku" demek emri vari mi ?
Konu açtığına göre anlamamış işte arkadaş anlasa zaten konu açmaz.

Bu arada 80TL üstü aldığın bütün oyunlarda tekrardan veriyor diye biliyorum kuponu.
 
"Emri vari konuşmazsın." Diye mesaja başlayıp emri vari şekilde mesajı bitirmek nedir be :D emri vari konuşmadım kimseyle, "oku" demek emri vari mi?

Oku emri vari oluyor evet. Okusaydınız yazabilirdiniz.
Sınırsız hocam kuponlar kullanın kullandıkça kazanın haydi iyi oyunlar.😊
Oku emri vari oluyor evet. Okusaydınız yazabilirdiniz.
Sınırsız hocam kuponlar kullanın kullandıkça kazanın haydi iyi oyunlar.😊

Edit: 7 Ocak tarihine kadar ama.
 
Okudum zaten tam anlamadım. Net bir şekilde yazmamışlar. Ayrıca Orhun Kayaalp bile tam anlamamış, bu işleri sıkı takip eden biri olarak. Şu an 2 yorum geldi konuya. 2 yorum da birbirinden farklı tamamen. Ayrıca sizin de bir fikriniz yoksa yazmayın bir zahmet.
Nasıl okuyup anlamadınız, tuhaf. Bizzat Epic Games in sitesinde yazanları alıntılıyorum.

"EPIC KUPONUMU AL" düğmesine tıkla. "EPIC KUPONUMU AL" düğmesine tıklamazsan, promosyon döneminde ücretsiz bir oyun indirdiğinde ya da ilk satın alımını yaptığında 10 USD (60 TL) değerindeki ilk Epic Kuponunu otomatik olarak alırsın.Yılbaşı Tatili İndirimi'nden 10 USD (60 TL) değerinde bir Epic Kuponun varsa, bu kupon 14,99 USD (79,99 TL) ve üzeri değerindeki bir sonraki uygun oyun satın alımında uygulanacak ve ilave bir 10 USD (60 TL) değerinde Epic Kuponu alacaksın.


10 USD (60 TL) değerindeki Epic Kuponun, Epic Games Store'dan fiyatı 14,99 USD (79,99 TL) ve üzeri olan bir sonraki uygun herhangi bir oyunu satın aldığında ödeme bölümünde otomatik olarak uygulanır.

Bunun nesini anlamadın ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı