Çözüldü Epic Games Ubisoft bağlantısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

manyetik14

Hectopat
Epic Games'de AC: Odyssesy ve Syndicate oyunlarına sahibim ancak yükleme yapamıyorum. Ubisoft oturumunun açılması gereklidir şeklinde bir ibare var. uPlay uygulamasına giriş yaptım. Tarayıcıdan Ubisoft'a giriş yaptım ancak sürekli görseldeki bildirim çıkıyor. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

aaaaaa.jpg

Peki şunu göz önünde bulunduralım hesabınıza bir uPlay accountu eklmiş miydiniz?
Şimdiye kadar 1 tane uplay hesabım oldu onda da zaten satın almış olduğum oyunlar duruyor şu anda.
Normalde burada UPlay'in açılması ve hesabınızı girmeniz gerekiyor fakat şu an Epic Games'in serverları yoğun olduğundan böyle hatalar oluşmuş olabilir.
Oyunun inmesi ve girerken Uplay'e bağlanması istenir ama yoğunluktan dolayı hata almanız normal.
Daha önceden de aynı hatayı alıyordum Syndicate yüklemeye çalışırken

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı