Epic Games ücretsiz oyun Alien: Isolation

Makaleler
4
Daha fazla  
2014 yılında çıkmasına rağmen çok sağlam grafiklere ve gergin bir atmosfere sahip. Kocaman bir uzay gemisinin içindeyiz ve Bir uzaylı gemiyi istila edyor biz ise o gemiden kurtulmaya çalışıyoruz. Sanırım 70'lerde çekilen Alien Isolation filminin devamını konu alıyor oyun. Ben oyunu youtube'dan bitirmeme rağmen inanılmaz gerilmiştim. Sistem gereksinimi olarakta çok iyi sistem istemiyor. Ücretsiz olmuş oyun güzel bir 10-15 saatlik deneyim sunuyor korkmak istiyorsanız bakın derim.

2014 yılında çıkmasına rağmen çok sağlam grafiklere ve gergin bir atmosfere sahip. Kocaman bir uzay ge misinin içindeyiz ve Bir uzaylı gemiyi istila edyor biz ise o gemiden kurtulmaya çalışıyoruz. Sanırım 70'lerde çekilen Alien Isolation filminin devamını konu alıyor oyun. Ben oyunu YouTube'dan bitirmeme rağmen inanılmaz gerilmiştim. Sistem gereksinimi olarak da çok iyi sistem istemiyor. Ücretsiz olmuş oyun güzel bir 10-15 saatlik deneyim sunuyor korkmak istiyorsanız bakın derim.

İyi de bu oyunu zaten 2020 Aralık'ta ücretsiz yapmamışlar mı?

İyide bu oyunu zaten 2020 Aralık'ta ücretsiz yapmamışlar mı?
Bende yeni gördüm pek emin değilim.

1619644851260.png

Daha önce de aynı oyunu vermişlerdi ama bu sefer The Last Survivor DLC'sini de veriyorlar yanında daha önce almış olsanız bile kütüphaneye ekleyin tekrardan arkadaşlar. Bu arada 10-15 saat bir korku oyunu için çok uzun bir süre değil mi ya? 😁

Daha önce de aynı oyunu vermişlerdi ama bu sefer The Last Survivor DLC'sini de veriyorlar yanında daha önce almış olsanız bile kütüphaneye ekleyin tekrardan arkadaşlar. Bu arada 10-15 saat bir korku oyunu için çok uzun bir süre değil mi ya? 😁
Hmm bencede bir korku oyunu için maks 6 saat olmalı. Bu oyunda silah alet edevat kullanabildiğin için, başta kilitli olan kapıları oyun ilerledikçe açabildiğin için sadece kaçtığın bir korku oyunu da değil o yüzden keşfedilebilir şeyler de bulunuyor bu yüzden uzun tutulmuş :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı