Epic Games üzerinden FC26 alınır mı?

yushy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Epic Games üzerinde FC26 800₺'ye alınabiliyor. Tüm FIFA oyunlarını PS5 üzerinden oynadım şu ana kadar. Genellikle fut oynuyorum arada sırada kariyer de giriyorum. Sizce PS Store üzerinden güzel bir indirim gelir mi yoksa Epic üzerinden alınır mı?

Merhaba Epic Games üzerinde FC26 800₺'ye alınabiliyor. Tüm FIFA oyunlarını PS5 üzerinden oynadım şu ana kadar. Genellikle fut oynuyorum arada sırada kariyer de giriyorum. Sizce PS Store üzerinden güzel bir indirim gelir mi yoksa Epic üzerinden alınır mı?
Al gitsin.

PS Store üzerinden gelecek bir indirim eğer çok sürpriz olmazsa yaklaşık 1000 TL civarında olur ve genelde bu indirim oyunun sonlarına doğru geliyor, herkes kadrosunu dizmiş oluyor o yüzden eğer FIFA seviyorsan al gitsin daha ucuz olması zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı