Epic Games - uPlay oyun bağlama sorunu

EmperoX

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Epic Games hesabımda 2 Ubisoft oyunum var ve ben bunları bir hesaba bağladım. Daha sonra başka bir Ubisoft hesabımın olduğunu hatırladım ve onun içinde başka oyunlar da var. Şimdi ben Epic Games oyunlarımın olduğu Ubisoft hesabımı kapatırsam, Epic Games üzerindeki Ubisoft oyunlarımı hatırladığım hesabıma aktarabilir miyim?

Öyle bir seçenek her ikisinde de yok maalesef ancak istemediğiniz Ubisoft hesabınızı Ubisoft'un sitesi üzerinden kaldırırsanız sorun çözülebilir gibi duruyor, aklıma başka bir şey gelmiyor.

Öyle bir seçenek her ikisinde de yok maalesef ancak istemediğiniz Ubisoft hesabınızı Ubisoft'un sitesi üzerinden kaldırırsanız sorun çözülebilir gibi duruyor, aklıma başka bir şey gelmiyor.
Ubisoft support'a yazdım cevap bekliyorum.
Daha önce böyle bir şey yapan olmamış galiba hiçbir yerde bulamadım çözümü.
Ubisoft ve Epic Games ile iletişime geçtim. Hesapların birleşemeyeceğini ya da oyun aktarımının olamayacağını söylediler. Epic Games yetkilisi bağlantı kesilirse mevcut başarımlar ve ilerlemelerin kaybolacağını söyledi. Bu arada Ubisoft destekten memnun kalmadım döneceklerini söyleyip dönmediler ama Epic Games çok yardımcı oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı