Epic Games ve Social Club hesaplarını bağlama

Nymphe

Hectopat
Yer
Serbia
Daha fazla  
Arkadaşlar ben olmayan var olmayan bir g-mail hesabına Social Club üzerinden Epic Games'i bagladım inlinked etmek istiyorum yapamadım gittim verifikasyon kodunu gönderdiği aslında var olmayan hesabı açtım kod göndermesini istiyorum göndermiyor neyse ben nasıl inlinked edeceğim asıl Social Club hesabıma bağlayacağım.
Acele ile yazdım lütfen kısıtlamayın haberleşmem lazım yardımcı olanlarla.

Ekran görüntüsü 2020-12-18 154220.png

Ayrıntılı anlatır mısın lütfen <3.
Önce rastgele yazdığın mail adresini kullanarak bir mail oluştur. Yani Gmail'e girip "[email protected]" adresli bir hesap aç. Ardından doğrulama kodunu bu maile geldikten sonra gir. Hesaplar bağlanınca hesap ayrıntılarından bağlı olan mail adresini değiştirme isteğinde bulun. Böylece çözmüş olursun.

Önce rastgele yazdığın mail adresini kullanarak bir mail oluştur. Yani Gmail'e girip "[email protected]" adresli bir hesap aç. Ardından doğrulama kodunu bu maile geldikten sonra gir. Hesaplar bağlanınca hesap ayrıntılarından bağlı olan mail adresini değiştirme isteğinde bulun. Böylece çözmüş olursun.

Tamamdır bir deneyeyim geri dönüş yapıcağım.

Sen var ya sen adamın dibisin yaklaşık 5 saattir ugrasıyorum destek ekiplerine mailler gönderiyorum 20 tane sekme açık kafam agrıdı ama senin gibi kral birisine rastladım cidden çok teşekkür ederim<3.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı