Epic Games VPN ile Türkiye'ye bağlanıp oyun alınabilir mi?

481374

Hectopat
Merhaba,
Ben bir oyu nalacağım ama şu an ikamet ettiğim ülke Norveç. Hesabım ise Türkiye hesabı. Türkiye fiyatı ile oyunu almak istiyorum ama Epic Games Türkiye'de değilken oyunu alamayacağımı söylüyor. Ben de VPN ile hesabımı Türkiye'ye bağlayıp oradan alsam bir sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Ben bir oyu nalacağım ama şu an ikamet ettiğim ülke Norveç. Hesabım ise Türkiye hesabı. Türkiye fiyatı ile oyunu almak istiyorum ama Epic Games Türkiye'de değilken oyunu alamayacağımı söylüyor. Ben de VPN ile hesabımı Türkiye'ye bağlayıp oradan alsam bir sıkıntı olur mu?

Hocam yapmayın ondan sonra olan bize oluyor yurt dışından TR fiyatı ile alınıyor diye bize zam geliyor. 😊

Merhaba,

Sizin gibiler yüzünden TR fiyatları artıyor. Zaten o parayı vermek koyuyorsa gidin korsan oynayın!

Hocam tek sebep onlar değil bu kadar yükselmeye gerek yok.

Hocam kusura bakmayın oyun firmaları bir bir açıkladı kur yüzünden yurtdışındaki adam buradan aldığı için artırıyorlar.

1676486261553.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı