Epic Games vs Steam

Orhanbey1

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games'i kullananlar var mı? Herhangi bir sorun var mı? Normalde ben de Steam taraftarıyım ama Epic'le Steam arasında inanılmaz fiyat farkları var. Sizin düşünceniz neler?

Oyun deneyimin aynı, profil falan yapmaya meraklı değilsen Epic'te güzel. Sorun falan yok.

Benim tercihim Steam. Özellikleri daha ağır basıyor. Atölyesi bile yeter. Epic Games'in launcher aşırı ağır geliyor. Keşke düzeltseler. Ayrıca zamanında bir oyun ile sıkıntı yaşamam üstüne desteğine ulaştığımda benimle resmen dalga geçtikleri için sevemiyorum.

Epic Games'i kullananlar var mı? Herhangi bir sorun var mı? Normalde ben de Steam taraftarıyım ama Epic'le Steam arasında inanılmaz fiyat farkları var. Sizin düşünceniz neler?

Uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yaşamadım. Tek kötü yanı Launcher'i Steam kadar iyi değil. Şu Launcher'i artık düzeltmeliler.

Sizin düşünceniz neler?
Profil kasmayı, oyunlarımı profilimde sergilemeyi ve gösterişi sevdiğim için Steam kullanıyorum. O yüzden Epic Games bana hitap etmiyor. Bir oyun Epic'te 10 lira dahi olsa gidip Steam'den alırım, alıyorum. Steam sadece gösterişten ve profil kasmaktan ibaret değil bu arada. Daha bunun atölyesi, pazarı var. Yani Steam'in Epic'e göre birçok artısı var.

Profil takıntısı olan zaten Epic kullanmaz, olmayan yine kullanmaz ucuza Steam hesap alır 😂

Ama kendi orijinal oyunum olsun 1PC dışında da her yerde her zaman kullanayaım dersen Epic.

Yedekleri kurtarma konusunda beni yaşlandırıyor epic aynı zamanda hala chat yok ağır çalışması da ayrı sorun steam ile kıyaslamak çok da mantıklı değil zaten 😅 ucuz ve zamanında ücretsiz dağıttıkları oyunlar için kullanıyoruz hep.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı