Epic Games Yavaş İndirme Hızı

SLAYER15

Hectopat
Epic Games'te oyun indirirken neden hızm hep aynı normalde benim internet hızım 25 MB ama arttırıldı 40 MB oldu ama oyun indiriyordum az önce GTA 5mb/sn indiriyordum 200-300 KB'a düştü sebebi nedir? ve:

unknown.png

Neden ağ %12 kullanılıyor oyun indirirken şu an büyük ihtimal daha fazlaydı %50 falandı oyunu indirme hızı 5MB'ten 200 KB düşünce oldu nasıl arttırabiirim ve normalde oyun oynarken falan ağın tamamını nasıl kullanabilirim neden düştü hız ve nasıl arttırırım?

Epic Games sunucularında yoğunluk var. İndirme hızlarının düşük olması normal, daha sonra deneyebilirsiniz. Sunucu durumlarını takip etmek için:

Epic Games'te oyun indirirken neden hızm hep aynı normalde benim internet hızım 25 MB ama arttırıldı 40 MB oldu ama oyun indiriyordum az önce GTA 5mb/sn indiriyordum 200-300 KB'a düştü sebebi nedir? ve:

Eki Görüntüle 562541

Neden ağ %12 kullanılıyor oyun indirirken şu an büyük ihtimal daha fazlaydı %50 falandı oyunu indirme hızı 5MB'ten 200 KB düşünce oldu nasıl arttırabiirim ve normalde oyun oynarken falan ağın tamamını nasıl kullanabilirim neden düştü hız ve nasıl arttırırım?
Epic Games serverinde aşırı yüklenme olduğundan hız sınırlanmış durumda. Normal bir durum şuan için.

Epic Games'te oyun indirirken neden hızm hep aynı normalde benim internet hızım 25 MB ama arttırıldı 40 MB oldu ama oyun indiriyordum az önce GTA 5mb/sn indiriyordum 200-300 KB'a düştü sebebi nedir? Ve:

Eki Görüntüle 562541

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Serverlarda sıkıntı var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı