İnternet driveri nasıl yüklenir?

Topal ali

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarıma format attım. Sonra internete bağlanmayı denedim olmadı. Ethernet kablosu taktım olmadı. Telefondan kurmayı denedim pek fazla beceremedim. İnternet driverinı yüklemeyi denemeye calıstım, internet yok diye yapamadım. Yardımcı olursaniz sevinirim.

Ya başka bir bilgisayara yükleyip flash belleğe atmayı ya da telefona indirip USB kablo ile bilgisayarı aktarmayı deneyebilirsin.

Telefondan USB Hotspot açın. USB internet paylaşımı. Sonra kablo ile bağlayın telefonu bilgisayarınıza. Daha sonra da telefon internetine bağlanınca Windows Update çalıştırıp isteğe bağlı olanlar dahil tüm güncellemeleri/sürücüleri kurun. Geri dönüş yapmayı da unutmayın.

Telefondan USB Hotspot açın. USB internet paylaşımı. Sonra kablo ile bağlayın telefonu bilgisayarınıza. Daha sonra da telefon internetine bağlanınca Windows Update çalıştırıp isteğe bağlı olanlar dahil tüm güncellemeleri/sürücüleri kurun. Geri dönüş yapmayı da unutmayın.
Hocam ben iphone kullanıyorum nasıl olucak

Ya başka bir bilgisayara yükleyip flash belleğe atmayı ya da telefona indirip USB kablo ile bilgisayarı aktarmayı deneyebilirsin.
Telefona indirdim ama dosyalar değilde resimler gozukuyor iphone de olmuyor galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı