Çözüldü Epic Games Yüklenen Oyunları Kendiliğinden Siliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hamza16GG

Hectopat
Merhabalar, ben Epic Games'te GTA V ve Fortnite oyunlarını yükledim ancak 2-2,5 hafta boyunca o oyunlara girmedim Valorant'ta turnuvalarla meşgul olduğum için fakat turnuvalar bittiğinde dedim ki şöyle bir GTA 5 oynayayım, biraz araba süreyim derken baktım oyun güncelleme istiyor. Okey dedim, baktım 40 GB güncelleme. Fortnite'da da aynı şekilde. Garip olan şey şu ki ikisinin de üstündeki 3 noktaya basınca KALDIR yazısının yanında oyunun boyutları var. Fortnite 80 GB iken 30 GB güncelleme nasıl alıyor? Oyunları veya Epic Games'i silmedim. İnternetim saniyede 1 MB indiriyor. GTA 5 indirmek için 12 saat, Fortnite için 7 saat açık bıraktım ben PC'yi. Çözümü bilen yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Fortnite’ye yeni sezon güncellemesi geldiği için öyle büyük olmuştur ama GTA V‘e öyle bir güncelleme gelmedi. HDD ise bad sector olmuş olabilir.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı