Epic Games'de indirme hızı 0b/sn

uDuokhai

Hectopat
Daha fazla  
Çözümünü bilen var mı? Engine.ini'ye yapıştırılan kodları falan denedim. EU4 yaptığımız şeyleri de denedim hiçbiri işe yaramadı. Bazen 100kb/sn oluyor sonra tekrar düşüyor. Bilen varsa yardım edebilir mi? (İnternetim 16Mbps, Steam'de 2MB ile indiriyorum oyunları)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümünü bilen var mı? Engine.ini'ye yapıştırılan kodları falan denedim. EU4 yaptığımız şeyleri de denedim hiçbiri işe yaramadı. Bazen 100kb/sn oluyor sonra tekrar düşüyor. Bilen varsa yardım edebilir mi? (İnternetim 16Mbps, Steam'de 2MB ile indiriyorum oyunları)
16 mb/s yazmışsınız, 16 mbit olmasın mı? 16 mb/s ise Steam indirmesinin 2 mb/s kadar az olacağını sanmıyorum. Bu arada 16 mbit = 2 mb/s.

YouTube'dan Cheat Engine ile biri yapıyordu 4-5MB oluyordu yaptım oldu. Gerçekten oluyor sanırım. Tek indirme hızı yükselmedi kaç MB indiğide aynı anda artıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı