Şu anki klavyem XPG Summoner, fazla büyük geliyor ve mouse için yer kalmıyor.
Bu arada hocam 60 klavye kullandım 75'e göre daha kısıtlayıcı oluyor. Yani bu sefer de çok kücük olabilir. Daha önce 60 klavye kullanmadıysanız hiç bulaşmayın 75 alın. F tuşları vs sıkıntı yaratır.
Hem Aula F75, HE75 gibi klavyelerdeki ses butonu çok işinize yarayabilir. Aula F75 almadan önce ihtiyac görmüyordum ama artık ses tekerleksiz klavye almayacağım gibi. Anında ses seviyesini değiştirmek çok iyi geliyor ve bunu isterseniz makrolayabilirsiniz bazı klavyelerde. Aula da olmuyor sanırım.
Eğer oyunları e-spor seviyesinde oynamıyorsan manyetik mantıksız.MCHOSE jet75'e baktım, içime sindi. Kullanan varsa ürün nasıl?
Eğer oyunları e-spor seviyesinde oynamıyorsan manyetik mantıksız.
Manyetik klavyelerin basım hissiyatı az sesi takoz gibi ve yalıtım sıfır denebilir. Dediğim gibi e-sporcu değilseniz almayın bence.Neden mantıksız olduğunu açıklayabilir misiniz pek anlamıyorum bu konulardan
Manyetik klavyelerin basım hissiyatı az sesi takoz gibi ve yalıtım sıfır denebilir. Dediğim gibi e-sporcu değilseniz almayın bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.