Epic Games'den Rainbow Six: Siege alınır mı?

Hocam aldım artık.Ancak neden herkes önerirken bir tek siz önermiyorsunuz onu anlamadım.
Oyunda 2.5k saatim var operation chimerada başladım op healthde de 40 saatim falan vardı. Oyunun ranked sistemi çöp. Yeni başladığın için gelişmen çok zor ve gold elo çok kanser. Diamond çok kez oldum çok kez turnuvaya katıldım. Oyun içi değeriyle 300 liralık ödüller de kazandım ama 2.5k saatime değmez. Bu kadar oynayacağıma daha değerli işlere harcasaydım bu ölü oyunu oynamasaydım dediğimden önermiyorum. Ubisoft hiçbir şeyi düzeltmiyor ve oyunda eşleştirme adaleti yok. Kanser olma iade falan etmeni öneririm. Pro oyuncuları bile oyunu bırakıyor Ubisoft'un adaletsizliği yüzünden ranked daha da kötü.

Arkadaşlar oyunu aldım indi oyunu açtım ancak oyun modları kapalı operatörler de kapalı yeni başaldın pek bir bilgim yok oynayanlar yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı