Bana da tam tersine o ilkellik estetik geliyor. Epic'in arayüzü çok cırtlak ve çocuksu.Evet biraz ilkel. Ama ilkel olduğundan Epic'den daha hızlı çalışıyor.
Bana da tam tersine o ilkellik estetik geliyor. Epic'in arayüzü çok cırtlak ve çocuksu.Evet biraz ilkel. Ama ilkel olduğundan Epic'den daha hızlı çalışıyor.
Epic'in de güzel ama smooth scrolling var. Ve zaten arayüz kastığından çok kötü gözüküyor. Ve bence de ilkellik de güzel.Bana da tam tersine o ilkellik estetik geliyor. Epic'İn arayüzü çok cırtlak ve çocuksu.
Haklısınız hocam fakat içime sinmiyor işte garip bir duyguNerede ucuzsa oradan alıyorum böyle takıntılara gerek yok.
Sayenizde hocam kendimi yalnız hissetmedim içim rahat bir şekilde steamdan alacağımO fobi herkeste var bende bile xD.
Ben olsam Steam'den alırdım, bir gün Epic bedava yaparsa içime oturur. Ama oyunun fiyatını düşündüğümüzde Epic'den almak daha mantıklı.
Ama RDR 2 gibi güzel ve büyük GBlı oyunu Steam'den almak daha iyi. GTA 5'i Epic'den indireyim dedim 4 günde indirdi. İndirme hızı arttırmasaydım 1 haftada inerdi![]()
deneyeceğim ama pek fark edeceğini sanmıyorum maalesef hocamBence bir platformun sisteminin iyi olup olmaması satın almak için bir engel değil. Sonuçta oyunu açtıktan sonra sistemin bir önemi kalmayacak. Steam yıllardır alıştığımız bir platform olduğundan dolayı böyle hissetmen normal, önce ucuz şeyler al sonra içine sinerse 80-90 liralık oyunlarla çıtayı yükseltirsin.
valla içimi rahatlattınız hocam rahat kafa ile steamdan alacağım90 lira verip rahatsız bir şekilde oynayacağına 150 lira ver için rahat bir şekilde oyna mis gibi. Zaten RDR 2 150 lirayı bırak 350 lirayı hak eden bir oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.