Epic Games'in İçe Sinmemesi

Aynısı bende de var. Başarımlar, profilimde gözüken oyunlar yüzünden falan sanırım. Ben fiyatlar yüzünden aştım sanırım. Bir oyuna 60 TL daha vermek bana daha cazip geliyor. Ama eğer aynı fiyatta oyun alacak olursam ben yine Steam'den alırım mesela. :)

Şeyden olabilir, Steam'in 10-15 yıldır tanınması, Epic daha önce tanınmıyordu bile.

Bu biraz duygusal bir mesele tabii ama Steam'in samimiyeti gerçekten de Epic'te yok.
Hem Epic'in launcherı çok kötü. Ve Steam resmen sosyal medya kadar gelişmiş özelliklere sahipken Epic'in tek avantajı bedava oyunlar vermesi ki onu arada bazen Steam de yapıyor.

Yani Epic'i kullanmanın tek nedeni muhtemelen ucuz oyunlar ve bedava oyunlar. Ki zaten Epic'den bedava oyun indirmiyorum launcher kötü diye. Korsan indiriyorum. Ona da laf edilmez herhalde orijinal kopya var sonuçta.

Steam'den alınca en azından bir hesap değeri vs. oluyor bende de o durum var. AC oyunlarının hepsi Steam hesabımda var, sırf koleksiyon olsun diye hala Valhalla'yı almadım belki Steam'e gelir diye bekliyorum.
Ubisoft artık yeni çıkan oyunları Steam'e getirmiyor. Ubisoft Connect ve Epic'te satıyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı