Epic Games'in teknik desteğine talep oluşturulmuyor

serkaann

Centipat
Epic Games'den indirimli bir DLC aldım yükledim oynadım beğenmedim iade edecektim hesap kısmından işlmelere geldim baktım seçebileceğim ne bir kutucuk var ne de iade talebi göndereceğim bir buton bende teknik desteğe yazar oradan hallederim diye düşündüm destek talebi oluşturmaya çalışıyorum olmuyor istek gönderilemedi diyor denediğim her seferinde kontrol ediyorum her şey doğru mu diye bakıyorum doğru ama yine istek gönderilemiyor internetten baktım help@epicgames.com bu adres karşıma çıktı mail göndermeyi denedim aynı dakika içinde buradan böyle isteklere bakamadıklarını sitelerindeki teknik destek kısmından yazmam gerektiğini söylüyorlardı bende arada kaldım yapabileceğim bir şey kalmadı.

Bildiğim kadarıyla DLC için iade yapılamıyor ama daha net bilgi sahibi olan yazarsa iyi olur.

Bildiğim size bir nebze fikir olabilir.

Hocam Epic Games'te, Steam'de olduğu gibi ürünleri tek tek seçme olayı yok. Yanlış biliyor olabilirim fakat DLC'ler oyuna bağlı olarak sayılıyor. Bu yüzden de iade edilemiyor diye biliyorum. Kütüphanemde Europa Universalis IV ürünü DLC'siz bir şekilde bulunuyordu. Kış indirimlerinde Ultimate Edition'un indirimde olduğunu görüp almaya karar verdim. Meraken iade ediliyor mu diye bakmaya çalıştım ve edilmediğini gördüm. Sebebi ise kütüphanemde EU4 oyununun daha önceden bulunmasıydı. Yukarıda yazdıklarımı bu vesile ile öğrenmiş oldum. Umarım açıklayıcı olmuştur ve sorunuzun cevabını almışsınızdır :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı