Epic Games'in verdiği bedava oyunları beğenmemek

Şimdi arkadaşım, Ben öyle bir şey demedim. Ki yazımın başında "Bence" yazıyor. O hayali listeler değil. Veya öncesinde verilen GTA V değil. Adamlar böyle bir beklenti oluşacağını az çok bilirler. Senden benden daha çok hatta. Böyle bir etkinlik yapıp 2. oyun gibi oyunlar verilmesi. Bence doğru değil.

Witcher 3 dağıtsınlar hocam. Ne kadar gereksiz bir oyun olduğunu anlarlar belki

Yani haklısınız, zaten siz dediniz demedim.

Beklenti oluşacağını bilebilir fakat milletin de hoşafını çıkarması gerekmiyor açıkçası.

Neyse, gönül isterdi ki daha güzel oyunlar görelim. Umarım görürüz de.

Hiç bir zaman, hiç bir yerde o listelere inanmadım. Ben o bahsettiğiniz kişilerden değilim. Koskoca firma böyle bir beklenti oluşacağını zaten tahmin edebiliyordur. Böyle bir beklenti oluşturup karşılamamak bence yanlış.
Kesinlikle. Aynı fikirdeyim.

Aslında oyun belki beğenilmez ama Epic Games'e bunun için kızanlar var bu biraz garip oyunu yani hiç vermeyebilirdi onu da düşünmek lazım.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyelim o zaman. Daha 15 gün var ve 2 tane 150 TL civarında (yanlış hatırlamıyorsam) oyun vereceklerini söylemişlerdi. Bakalım bahtımızda ne var.

Yani İyi Oyunların Yanında Güzelleri Var tabii ki Ama Beğenmediğim Oyun Yok Benim Epic Games'te

Gerçekten de. İlk günden itibaren 1 saniye bile yavaşlık yaşamadım. Millet 19:00 oldu mu neden almak zorunda hissediyor kendisini. 1 saat sonra al kardeşim. Kaçmıyor!
Hayır ben 19.01'de aldım oyunu gene sorun yok.

Oyun bedavaya sunulalı 4-5 saat oluyor. Şu an sunuculara rahat girmeniz normal.
İlk çıktığında alıyorum direk.

Bende de herhangi bir sorun yok. Anında giriş yapıyorum, alıyorum oyunu çıkıyorum.
Ben de öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…