Epic Games'te Cloud Save var mı?

Arkadaşlar DL2 ilk çıktığında kupon ile Epic Games üzerinden almıştım. Oyunda 3 farklı Save'im vardı. Dün ise PC'ye format attım ve DL2'yi geri yükledim. Az önce bir gireyim edim ve bir tane bile Save yok. Arkadaşlar bu lanet platformun Cloud Save özelliği yok mu? Oyunda 100 saate yakın bir sürem vardı ve şimdi hepsi gitti.

Burada nasıl açıldığı yazıyor.

Biraz çevireyim.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

Bir de sayın moderatörlerim, neden kendi kurallarınıza uymuyorsunuz? Neden konunun adında Cloud Save yazıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamde dahi bazen ya kaydetmediyse diyip fiziksel save dosyaları varsa ilk önce belgelerimden onların yedeğini alırım olası bir format veya oyunu yeniden kurma durumunda. Keşke siz de yapsaydınız. Epic games var olduğunu söylüyor yukarıdaki bağlantıdan anladığım kadarı ile, bu özellik varsayılan açık değilse yazık olmuş bütün emeğinize.

@tuğrahan sezer aynı oyun aynı platform aynı sıkıntı. Sizin aksinize ben format atmadım Save dosyasını alma ihtimalimde yoktu direk SSD bozulduğu için gitti bir yükledim yeni oyun diyor sadece 50 saatlik Save vardı her şeyi upgrade etmiş Full seviyeye getirmiş ve oyunun hikayesini bilerek bitirmeme 2-3 bölüm kalmıştı :(. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Maalesef Epic Games le cola gibi bir şey. Keşke oradan almasaydınız. Ben de uzun zaman önce Epic Games'ten oyun almayı bıraktım sadece beleş verirlerse alıyorum oynamıyorum bile.

@tuğrahan sezer aynı oyun aynı platform aynı sıkıntı. Sizin aksinize ben format atmadım Save dosyasını alma ihtimalimde yoktu direk SSD bozulduğu için gitti bir yükledim yeni oyun diyor sadece 50 saatlik Save vardı her şeyi upgrade etmiş Full seviyeye getirmiş ve oyunun hikayesini bilerek bitirmeme 2-3 bölüm kalmıştı :(. Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Yok hocam. En son oyunu da sildim zaten. Artık önemli bir güncelleme ne bileyim iyi bir DLC gelince tekrar başlayacağım. Ama siz de yaşadığınıza göre genel bir sıkıntı. Techlanda ticket mı açsam acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı