Epic Games'te düşük indirme hızı

mehmet540

Centipat
Katılım
6 Mayıs 2020
Mesajlar
23
Bildiğiniz üzere GTA 5 Epic Games'te bedava oldu bunun üzerin bende GTA 5'i aldım ve yüklemeye başladım fakat şöyle bir sorun var. İlk gün normal hızda GTA yükleniyordu fakat 2. günde indirme hızı ilk başta 2 saniyeliğine 800 oluyor, 10 saniye boyunca 0.00 kb/s'de oyunu indiriyor ve tekrar 2 saniye boyunca 900 kb/s'ye çıkıyor ve düşüyor. Bazı YouTube videolarında gelişmiş güvenlik özellikli Windows Defender güvenlik duvarı adlı yerden port ayarları yapılıyor fakat yine durum değişmedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şuanda indirmenizi önermem epic games sunucularında aşırı bir yoğunluk var oyun eklemeye açıldığında site çöktü biraz daha bekleyin
 
Epic Games efsane abi, 7 yillik oyunu bedava verdiler. Degeri de 200 TL ohaa. Yavas iniyor bizim gibi interneti olmayanlari dusunerek. En iyisi, en krali... (!)
 
Yoğunluk var dünden beridir. Bazıları şimdi 5000 tane hesap açıp gta 5 ekleyip 1-2 ay sonra 25 liradan gta5 li hesap diye satarlar. Bu tiplerin olduğunu bildiğim için şaşırmıyorum.
 
Yoğunluk ve sunucularda sorun var, 0.00B/s ile indirirken indirme yavaş yavaşda olsa ilerliyor, oyunu şuan indirmek yerine 1-2 hafta sonra indirmek iyi bir tercih olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı