Epic Games'te Hogwarts Legacy'e %100 RDR 2'ye %80 zam geldi

Ben Red Dead Redemption 2 oyununu ilk çıktığında 200 lira civarına almıştım. Aradan 5 sene falan geçmiştir. Harika cidden.

IMG_2494.jpeg
 
Konusu yapıldımı bilmiyorum ama arkadaşlar, 2 oyuna inanılmaz zam gelmiş. Bu oyunlar, Hogwarts Legacy ve Red Dead Redemption 2, gelen zamları ve yüzde kaça tekabül ettiğini aşağıya yazdım.

Hogwart legacy 1.099 TL > 2099 TL %100 zam.

Red Dead Redemption 2 1499 TL > 2299 TL %80 zam.

Başka oyun var mı henüz tam bakmadım ama, Hogwarts ne olmuş öyle be!

Hogwarts Legacy'yi geçen sene dijital lüks sürümüne 839 TL vererek almıştım, keşke iade etmeseymişim diyeceğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz iyi ki iade etmişim :)

Ama RDR2 alacaklar için üzücü bir durum.
 
İndirimlerde yine 200'e düşüyor ben de 1 ay önce 200'e aldım ama bu fiyatlandırmadan sonra indirim olsa bile fiyatı yine yüksek kalır gibi.
1 ay değildir hocam,geçen sene aralık ayında 200 olmuştu:( bende 200 olduğunda almıştım.
 
İndirimlerde yine 200'e düşüyor. Ben de 1 ay önce 200'e aldım ama bu fiyatlandırmadan sonra indirim olsa bile fiyatı yine yüksek kalır gibi.
Az önce baktım da 29 Aralık 2019’da almışım. İndirim de en fazla %10 vardı veya hiç yoktu sanırım. Şu an indirimle bile en az iki katı olacak olması korkunç.
 
Az önce baktım da 29 Aralık 2019'da almışım. İndirim de en fazla %10 vardı veya hiç yoktu sanırım. Şu an indirimle bile en az iki katı olacak olması korkunç.

Büyük ihtimal, bundan sonra RDR2 indirimleri 750TL olacak arkadaşlar. Çünkü Ultimate ile standart sürüm aynı indirimi alıyor. RDR2 şu ana kadar en yüksek %65 indirim aldı. Bu da 713TL oluyor. Tabii, %65 indirimli olursa, ama 1 yıla yakındır %60 oluyor. %60 ise 750TL oluyor.
 
Bir oyun için cidden çok fazla. Steam hesabımda 500’den fazla oyun var ve diğer platformlarda da bir en az o kadar vardır ama bir oyun için 10-15 dolardan fazla ödemem şahsen. O paraya istediğim bir yere uçak bileti alıp gezerim daha iyi. 3000-4000 liraya oyun mu olur?
 
Hogwarts Legacy yakın bir zamanda Epic Games Store’da 329 TL’ye satın alınabiliyordu.

Rockstar Games’in Red Dead Redemption 2’yi zamlayıp duruyor olması absürt. Ultimate sürümü indirimde iken bu fiyat ile son şans.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı