Ben Red Dead Redemption 2 oyununu ilk çıktığında 200 lira civarına almıştım. Aradan 5 sene falan geçmiştir. Harika cidden.
İndirim sandım ilk başta.
Ben almıştım,300TL`ye düştüğünde.Alacaktım hogwarsi %66 indirimdeyken almadım pişmanım.![]()
Konusu yapıldımı bilmiyorum ama arkadaşlar, 2 oyuna inanılmaz zam gelmiş. Bu oyunlar, Hogwarts Legacy ve Red Dead Redemption 2, gelen zamları ve yüzde kaça tekabül ettiğini aşağıya yazdım.
Hogwart legacy 1.099 TL > 2099 TL %100 zam.
Red Dead Redemption 2 1499 TL > 2299 TL %80 zam.
Başka oyun var mı henüz tam bakmadım ama, Hogwarts ne olmuş öyle be!
İndirimlerde yine 200'e düşüyor ben de 1 ay önce 200'e aldım ama bu fiyatlandırmadan sonra indirim olsa bile fiyatı yine yüksek kalır gibi.Ben Red Dead Redemption 2 oyununu ilk çıktığında 200 lira civarına almıştım. Aradan 4 sene falan geçmiştir. Harika cidden.
1 ay değildir hocam,geçen sene aralık ayında 200 olmuştuİndirimlerde yine 200'e düşüyor ben de 1 ay önce 200'e aldım ama bu fiyatlandırmadan sonra indirim olsa bile fiyatı yine yüksek kalır gibi.
Az önce baktım da 29 Aralık 2019’da almışım. İndirim de en fazla %10 vardı veya hiç yoktu sanırım. Şu an indirimle bile en az iki katı olacak olması korkunç.İndirimlerde yine 200'e düşüyor. Ben de 1 ay önce 200'e aldım ama bu fiyatlandırmadan sonra indirim olsa bile fiyatı yine yüksek kalır gibi.
Az önce baktım da 29 Aralık 2019'da almışım. İndirim de en fazla %10 vardı veya hiç yoktu sanırım. Şu an indirimle bile en az iki katı olacak olması korkunç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.