Epic Games'te konum değiştirip oyun almak

Diorex

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Epic Games hesabı oluştururken fark ettim. İstediğimiz konumu seçebiliyoruz. Ve VPN kullanmadan o bölge üzerinden fiyatlandırma yapılıyor metro ex Gold Edition 40TL R6 Ultimate 60TL RDR2 105TL'ye denk geliyor. Daha önce alan oldu mu? Sorun çıktı mı?
Not 1000TL'lik Windows 10 almak yerine 10TL'lik Key kullananlar korsanla aynı şey yazmasın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'da VPN kullanımı yasak tespit edilmesi halinde hesabı kapatıyorlar. Aynı şey Epic içinde geçerli olabilir bir göz atın, yoksa alabilirsiniz. Ayrıca Windows ile bunu karşılaştırmak doğru bir mantık değil.

Epic Games hesabı oluştururken fark ettim. İstediğimiz konumu seçebiliyoruz. Ve VPN kullanmadan o bölge üzerinden fiyatlandırma yapılıyor metro ex Gold Edition 40TL R6 Ultimate 60TL RDR2 105TL'ye denk geliyor. Daha önce alan oldu mu? Sorun çıktı mı?
Not 1000TL'lik Windows 10 almak yerine 10TL'lik Key kullananlar korsanla aynı şey yazmasın lütfen.
Milyonluk şirketlerin böyle açıkları olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı