Epic Games'te Mega Epic İndirimi Başladı

Beyond: Two Souls nasıl bir oyun arkadaşlar, iyi bir şeyse kaçırmayalım bu fiyata onu da. Olmazsa Control'ü almayı düşünüyorum.

Bence oyunun nasıl olduğunu sorgulamak yerine hemen alın derim bu fiyatları görünce, ben öyle yaptım hiç bilmiyorum bu oyunları.

@FalconPolat hocam Detroit'i zaten almayı çok istiyodum oyunu daha önceden bildiğim için. Bilmesem yine alırdım o ayrı mesele ama şimdi Beyond: Two Souls'da aynı firmanın oyunu. Eğer birbirlerine benziyorlarsa Control'ü almayı düşünüyorum. Henüz daha PS4'e bile çıkmadı.

Beyond: Two Souls nasıl bir oyun arkadaşlar, iyi bir şeyse kaçırmayalım bu fiyata onu da. Olmazsa Control'ü almayı düşünüyorum.
Beyond: Two Souls ve Detroit arasında bir benzerlik yok hocam. İkisinin de çok iyi oyunlar olmaları dışında tabii :) Beyond ve Control ikilisinden ben Beyond'u tercih ederdim.

Yabancı ülkelerde fiyatlandırma nasıl acaba? Epic Games bizi kazandı diyebilirim şu hareketten sonra... Ülkemizin durumundan ötürü oyun fiyatları hepimizin malumu. Ayrıca eski oyun değil, bizzat yeni çıkmış veya daha çıkmamış oyunları neredeyse bedava fiyatına veriyorlar şuan. Korsanı önemli ölçüde azaltır bu hareketler. Hem onlar hem biz kazanmış oluruz.

Beyond: Two Souls ve Detroit arasında bir benzerlik yok hocam. İkisinin de çok iyi oyunlar olmaları dışında tabii :) Beyond ve Control ikilisinden ben Beyond'u tercih ederdim.
Hocam Beyond'un Metacritic puanlarına baktım fakat 70. Control'ün E3 videolarını izlemiştim daha önce ve ilgimi çekmişti. Beyond hakkında hiç bir bilgim yok fakat Metacritic puanı düşük olunca pekte alasım yok gibi eğer ordaki puanların aksine daha iyi bir şey değilse tabi.

Hocam Beyond'un Metacritic puanlarına baktım fakat 70. Control'ün E3 videolarını izlemiştim daha önce ve ilgimi çekmişti. Beyond hakkında hiç bir bilgim yok fakat Metacritic puanı düşük olunca pekte alasım yok gibi eğer ordaki puanların aksine daha iyi bir şey değilse tabi.
70 alacak kadar kötü bir oyun olduğunu düşünmüyorum, garip bir puanlama olmuş orada. Ben hikayesinden çok etkilenmiştim. Quantic Dream genelde hikaye anlatmaya odaklanan bir şirket zaten. Yine de karar sizin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı