Merhabalar, iki gün önce Epic Games'ten Red Dead Redemption 2 oyununu aldım fakat oyunu indirdikten sonra hikaye moduna girmeye çalıştığım zaman "Buy Red Dead Redemption 2 Story Mode" şeklinde uyarı alıyorum. İşin garibi online modu oynayabiliyorum. Screenshot'ları ekleyeceğim.
Rockstar'a ticket atmamın ardından canlı sohbet ile sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm ss'ini bırakıyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese tekrardan teşekkür ederim
Rockstar'a ticket atmamın ardından canlı sohbet ile sorunu hallettim. Aynı sorunu yaşayan olursa diye çözüm ss'ini bırakıyorum. Yardımcı olmaya çalışan herkese tekrardan teşekkür ederim
2 adet Red Dead Redemption var. Birisi red dead online ve diğeride düz Red Dead Redemption. Siz online olanı satın almışsınız hikaye modunu oynamak için Red Dead Redemption 2 yazanı almanız lazım
2 adet Red Dead Redemption var. Birisi Red Dead Online ve diğeride düz Red Dead Redemption. Siz Online olanı satın almışsınız hikaye modunu oynamak için Red Dead Redemption 2 yazanı almanız lazım.