Epic Games'ten Bannerlord alınır mı?

Steam indirimleri 22 Aralıkta başlayacak. Ona göre hareket edersiniz. Epic'in bu indirimi 5 Ocak'a kadar sürecek diye biliyorum.
Bannerlord, şu an Steam'de 5 Ocak'ta sonlanacak bir indirime girmiş halde ve Epic'le aynı şekilde 245 TL. Epic kupon uygulayınca yaklaşık 60 TL daha ucuza geliyor.

600 saat bannerlord oynıyan biri olarak yaptım bu yorumu eğer oyundan az çok anlıyorsan bunun boş olmadığınıda anlıyabilirsin.
Mod sitelerinden mod kurmakla atölye arasında ne fark var ki zaman dışında? Bir sorun falan oluşturur mu atölye olmaması? Nasıl bir dezavantaj oluşuyor yani?

Mod sitelerinden mod kurmakla atölye arasında ne fark var ki zaman dışında? Bir sorun falan oluşturur mu atölye olmaması? Nasıl bir dezavantaj oluşuyor yani?
Yani manuel kurmak zorunda olmanız dışındaki tek olasılık Steam atölyesinde bulunan bir modun başka bir platformda olmaması olabilir. Böyle bir durumda çoğu modda yoktur diye tahmin ediyorum.

Mod sitesinden kurması çalıştırması falandı filandı üstüne eklenen bozuk modlar çünkü bazı modlar oyunu bozabiliyor.Bir ton dert anlıyacağınız en iyisi steamdir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı