Epic Games'ten Bannerlord alınır mı?

Şaka bir yana nerde ucuzsa ordan al ama bannerlord 60 tl olması saçma oyunun warband ile arasında çok büyük bir fark yok.
Keşke bu kadar fazla steam fanboyluğu yapmasan yani adamlar steamdan 2.5 kat daha ucuza veriyor neden gidip steamdan alsın tekelleşme falan diyosun adamın oyunu daha pahalıya alması tekelleşmeden mi kurtarıcak :D

Öncelikle şunu belirteyim bu yazacaklarım kendi düşüncelerimdir , direkt "Steam fanboyusun , sen sadece Steam'cisin." veya "Başka platformlarada bak at gözlüklü olma." gibi cümleler yazmaya gerek yok.

Şimdi sorunun cevabına gelirsek : Eğer ki oyunlara fazla verecek paran yoksa alabilirsin. Ama durumun iyi ise almanı önermem. Epic Games Store şu an sadece oyun satan bir platform. Tek yaptıkları oyun satmak. Steam'de ise daha çok sosyallik , atölye desteği , topluluk pazarı gibi özellikler var. Epic Games Store hala bir Steam değil. İlerde ne olur onu zaman gösterir fakat şu an Epic Games Store pek kullanışlı değil. Bırakın özellik getirmeyi programı hala doğru düzgün çalışmıyor. Şu an çoğu oyunun EGS özel çıkmasının sebebi EGS'nin oyun yapımcılarına verdiği para. EGS oyun yapımcılarından daha az komisyon alıyor bu yüzden çoğu yapımcı orayı tercih ediyor. Bunun sonu gelir mi pek sanmıyorum. Çünkü Epic Games zengin bir firma. Unreal Engine'in sahibi olarak birçok oyunda isimleri geçiyor. Para akışı durmuyor. Ama dediğim gibi neler olacağını zaman gösterecek.

Keşke bu kadar fazla steam fanboyluğu yapmasan yani adamlar steamdan 2.5 kat daha ucuza veriyor neden gidip steamdan alsın tekelleşme falan diyosun adamın oyunu daha pahalıya alması tekelleşmeden mi kurtarıcak :D
Ya abicim bak güzel okuma yazmayı tam sökememiş insan seni diyorum ki nerden ucuzsa ordan alın diyorum boş yapıcağına 1 2 kere oku

Seviyorsan alınabilir ben şahsen warband çok seven birisiyim warband daki özgürlük yok yemin etmek İcin klan seviyesi 2 olması lazım filan var görev yapmaya zorluyor

Bannerlord tarzı mod desteği olan oyunları eğer imkan varsa Steam'den al. Çünkü modlama işiyle uğraşmak istemiyorsan atölyeye girip abone ol demen yeterli. Ben şahsen Epic'den aldım çünkü 60 liraya denk geldi, kaçmaz bu fırsat. Modlama olayını Modnuxus'dan da yapabilirsin. Biraz uğraştırır ama olsun sonuçta yarı fiyatına oyun almışsın.

Son düzenleme:
Yarı fiyatından bahsediyoruz, tabii ki alınır. Ama bana sorarsanız o oyun 60 TL bile hak etmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı