Çözüldü Epic Games'ten indirilen GTA 5 formattan sonra nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Meslek
Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :)
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyordu. Windows SSD'ye kuruluydu, oyunlar HDD'ye. SSD'ye format attım ve Windows 10 kurdum tekrar fakat Epic Games Launcher'da SSD'ye kuruluydu. :) Format atmadan önce HDD'ye Epic Games tarafından kurulan GTA 5 var fakat açamıyorum, GTA 5'e tıkladığım zaman Epic Games yeniden indirmeye başlıyor. GTA 5'in kendi başlatıcısı da Epic Games'e yönlendiriyor. Ben bu oyunu yeniden indirme olmaksızın açabilir miyim?

Çözüm
İndirmeyi başlatın. Yeni dosya kuracaktır. Ardından Epic Games'ten çıkış yapın. Diğer GTA 5 dosyasının içeriğini yeni dosyaya atın. Ardından ise Epic Games'i çalıştırın dosya doğrulaması yapacak eksikleri indirecek ve oynamaya hazır.

Crack oyunlarda da çalışıyor.
Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyordu. Windows SSD'ye kuruluydu, oyunlar HDD'ye. SSD'ye format attım ve Windows 10 kurdum tekrar fakat Epic Games Launcher'da SSD'ye kuruluydu. :) Format atmadan önce HDD'ye Epic Games tarafından kurulan GTA 5 var fakat açamıyorum, GTA 5'e tıkladığım zaman Epic Games yeniden indirmeye başlıyor. GTA 5'in kendi başlatıcısı da Epic Games'e yönlendiriyor. Ben bu oyunu yeniden indirme olmaksızın açabilir miyim?
Dosya doğrulama dene.

@RainbowwOnSky hocamın dediği de olur gibi.

Arkadaşlar bilgisayarıma format atmam gerekiyordu. Windows SSD'ye kuruluydu, oyunlar HDD'ye. SSD'ye format attım ve Windows 10 kurdum tekrar fakat Epic Games Launcher'da SSD'ye kuruluydu. :) format atmadan önce HDD'ye Epic Games tarafından kurulan GTA 5 var fakat açamıyorum, GTA 5'e tıkladığım zaman Epic Games yeniden indirmeye başlıyor. GTA 5'in kendi başlatıcısı da Epic Games'e yönlendiriyor. Ben bu oyunu yeniden indirme olmaksızın açabilir miyim?

GTA dosyalarını indirme kaynağına taşı indirmeyi başlat.

İndirmeyi başlatın. Yeni dosya kuracaktır. Ardından Epic Games'ten çıkış yapın. Diğer GTA 5 dosyasının içeriğini yeni dosyaya atın. Ardından ise Epic Games'i çalıştırın dosya doğrulaması yapacak eksikleri indirecek ve oynamaya hazır.

Crack oyunlarda da çalışıyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı