Hayır denemedim fakat niye olmasın?
Aynı uygulamanın 2 kez kurulduğunu pek sanmıyorum ama deneyeceğim.Hayır denemedim fakat niye olmasın?
Yeni oluşacak dosyaya taşımaktan bahsediyorsunuz değil mi? Benim de aklıma bu geldi ancak GTA V SSD'de kalabilir gerisini değiştirmem mümkün mü?İlk önce oyunu bulunduğu konumdan taşıyın sonra oyunu yeni HDD'ye indirmeye başlayın biraz ilerledikten sonra durdurun ve oyunun dosyalarını taşıyın sonra devam ettirin doğrulamaya başlayacak.
Evet kalabilir sadece taşımak istediğiniz oyun için uygulamanız yeterlidir.Yeni oluşacak dosyaya taşımaktan bahsediyorsunuz değil mi? Benim de aklıma bu geldi ancak GTA V SSD'de kalabilir gerisini değiştirmem mümkün mü?
Bahsi geçen oyunları indiremediğim için yeni bir diskten bahsediyorum zaten. Yani yapmak istediğim işlem GTA V'yi bozmadan bundan sonra indireceğim oyunları D adlı yeni diske yüklemek. Bu mümkün mü?Evet kalabilir sadece taşımak istediğiniz oyun için uygulamanız yeterlidir.
Konu o zaman neden taşımakla ilgiliydi? Yapmanız gereken oyunu indirirken yeni diski seçmek ve indirmek zaten indirirken soruyor indirme konumunu.Bahsi geçen oyunları indiremediğim için yeni bir diskten bahsediyorum zaten. Yani yapmak istediğim işlem GTA V'yi bozmadan bundan sonra indireceğim oyunları D adlı yeni diske yüklemek. Bu mümkün mü?
GTA V'in dosyalarına ve ileride gelecek güncellemelerine problem çıkarmayacak mı bu? Yapılması gerekeni bilmediğim için sordum. Yükleme konumunu diğer diskte seçmek tamam da diğer diskte Epic'e ait bir klasör olmadığı için anlayamadım mevzuyu.Konu o zaman neden taşımakla ilgiliydi? Yapmanız gereken oyunu indirirken yeni diski seçmek ve indirmek zaten indirirken soruyor indirme konumunu.
GTA V'in dosyalarına ve ileride gelecek güncellemelerine problem çıkarmayacak mı bu? Yapılması gerekeni bilmediğim için sordum. Yükleme konumunu diğer diskte seçmek tamam da diğer diskte Epic'e ait bir klasör olmadığı için anlayamadım mevzuyu.
D üzerinden herhangi bir klasörü seçmem yeterli olacak mıdır?Dostum Epic Games klasörü diğer diskte olmasına gerek yok Epic Games oyunu oraya kuruyor sonrada açılacağı zaman oradan okuyor dosyaları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.