Merhaba Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat Epic Games'ten oyun alınmaz gibi yorumlar gördüm. Sizce alınır mı?
Hocam onlar ubisoft kaynaklı. Ben steamden aldığım bazı EA ve Ubisoft oyunlarını başlatana kadar yoruluyorum. Fifa 23 için 1 saat uğraştım.Hocam almanızda herhangi bir sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz ama Launcher sıkıntılı örnek vermek gerekirse Assassin's Creed Valhalla aldım 80GB falan yükledikten sonra oyunu açamadım biraz araştırdığım zaman Ubisoft'un neredeyse her oyununda oluyormuş galiba. Ubisoft üzerinden indirdim rahatça oynayabildim. Launcher sıkıntılı olmasa güzel aslında oyun almak sıkıntı değil Launcher açılana kadar bazen oturup film dizi izleyebilirsiniz.
Hocam vallahi ben çok fazla oyun aldım EA oyunuda var Ubisoft oyunuda var ama hiç karşılaşmadım yanlış söylemiş olabilirim.Hocam onlar ubisoft kaynaklı. Ben steamden aldığım bazı EA ve Ubisoft oyunlarını başlatana kadar yoruluyorum. Fifa 23 için 1 saat uğraştım.
Steam'den almanızı öneririm Epic Games çok yavaş geliyor bana açıkçası, zaten fiyatlar gördüğüm kadarıyla aynı (197, 40 TL)
Sadece oynar geçerim derseniz alınır ama benim gibi aktivite, arkadaş, ekran görüntüsü veya saat kasma gibi özellikleri seven biriyseniz Steam'den alın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.