Epic Games'ten oyun alınır mı?

Merhaba Epic Games'ten God of War almak istiyorum fakat Epic Games'ten oyun alınmaz gibi yorumlar gördüm. Sizce alınır mı?

Hocam almanızda herhangi bir sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz ama Launcher sıkıntılı örnek vermek gerekirse Assassin's Creed Valhalla aldım 80GB falan yükledikten sonra oyunu açamadım biraz araştırdığım zaman Ubisoft'un neredeyse her oyununda oluyormuş galiba. Ubisoft üzerinden indirdim rahatça oynayabildim. Launcher sıkıntılı olmasa güzel aslında oyun almak sıkıntı değil Launcher açılana kadar bazen oturup film dizi izleyebilirsiniz :D.

Hocam almanızda herhangi bir sıkıntı olmaz oynayabilirsiniz ama Launcher sıkıntılı örnek vermek gerekirse Assassin's Creed Valhalla aldım 80GB falan yükledikten sonra oyunu açamadım biraz araştırdığım zaman Ubisoft'un neredeyse her oyununda oluyormuş galiba. Ubisoft üzerinden indirdim rahatça oynayabildim. Launcher sıkıntılı olmasa güzel aslında oyun almak sıkıntı değil Launcher açılana kadar bazen oturup film dizi izleyebilirsiniz :D.
Hocam onlar ubisoft kaynaklı. Ben steamden aldığım bazı EA ve Ubisoft oyunlarını başlatana kadar yoruluyorum. Fifa 23 için 1 saat uğraştım.

Alınır. Steam kadar gelişmiş olmasa da oyun aynı oyun. Launcher yüzünden oyunu biraz zor yüklersiniz o kadar. Ekstra para vermeye gerek yok diye düşünüyorum.

Önemli olan orijinal oyuna erişim sağlayabilmekse almanızda hiçbir sakınca yok. Oyun epic de daha ucuzsa oradan alır oynarsınız.
Ama benim gibi koleksiyoncu takıntılarınız varsa Epic sizi tatmin etmeyecektir bu durumda Steam tekel.
Launcher yazılımı yukarıda da yazıldığı gibi -şimdilik- hantal. Ama çökme sorunu falan hiç yaşamadım.

resim_2022-12-17_112353835.png

Şu oyunları hep Epic'ten indirim kuponları vs ile aldım, hepsi de Steam'den daha ucuzdu. Hangisi ucuz ise oradan alın, oynayın. Bir süre sonra kütüphanenizde öylece duracaklar zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı