Epic Games'ten RDR 2 alınır mı?

Paraya kıyılıp Steam'den gelecek olan indirimle biraz pahalı ama 380 lira civarına alınabilir.
O kadar para vermeye gerek yok hocam ben Steam üzerinden aldım ben aldığımda Epic tarafında daha ucuz olsaydı Epic üzerinden alırdım.
Oyun aynı oyun Online aynı Online bir şey değişmiyor.

Steam ilkbahar indirimlerine az kaldı zaten beklenebilir tamamen konu sahibinin fikri şu anki durum ben olsam alırdım.

Haklısınız ben bahar indirimlerinden alacağım ama Epic Games genel olarak eksik.

O kadar para vermeye gerek yok hocam ben Steam üzerinden aldım ben aldığımda Epic tarafında daha ucuz olsaydı Epic üzerinden alırdım.
Oyun aynı oyun Online aynı Online bir şey değişmiyor.

Epic Games'in eksikleri var Steam'i tercih ederdim ben.

Paraya kıyılıp Steam'den gelecek olan indirimle biraz pahalı ama 380 lira civarına alınabilir.
Steam'in daha kullanışlı olması sebebiyle haklı olabilirsiniz ama ben yine de 98TL varken o paraya almazdım. "İlle de Steam olacak!" diye bir takıntım yok. Olana da lafım yok. Steam daha kullanışlı bu bir gerçek.

Steam'in daha kullanışlı olması sebebiyle haklı olabilirsiniz ama ben yine de 98TL varken o paraya almazdım. "ille de Steam olacak!" diye bir takıntım yok. Olana da lafım yok. Steam daha kullanışlı bu bir gerçek.

Ben Steam seviyorum Epic Games belki bedavaya verilen oyunları depolayıp ileride paraya satılmak için kullanılabilir bence.

Hocam Epic Games'in eksikleri oyuna bir şey katmıyor veya çıkartmıyor o yüzden 4 kat fazla para vermeye gerek yok.

Oyunların başarımları yok ayrıca Steam'in farklı bir havası var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı