Oyun fiyatlarını Steam değil, oyun yapımcıları belirliyor. Steam sadece oyun yayınlanmadan önce yapımcılara Türkiye, Rusya, Arjantin gibi alım gücü düşük ülkelere düşük fiyattan satmasını tavsiye ediyor, yine de son söz yapımcıya kalıyor.
İşletim sisteminizin ne olduğu fark etmeksizin epicgames.com üzerinden hesabınıza eklediğinizde oyunu, oyun sonsuza kadar o hesaba tanımlanmış oluyor. Sonrasında Windows'ta mı oynarsınız, yoksa hesabınızı mı satarsınız, tamamen size kalmış.
Umarım GTA 5 verilmez. Sonra herkes CS'de olduğu gibi 'hile var her yerde oyun oynayamıyoruz decek' daha bugün arkadaşımla konuştum. Tonla hesaptan oyunu alıp hile açacağım dedi. İnanın GTA 5 verilmemesi daha iyi olur.
Umarım GTA 5 verilmez. Sonra herkes CS'de olduğu gibi 'hile var her yerde oyun oynayamıyoruz dicek' daha bugün arkadaşımla konuştum. Tonla hesaptan oyunu alıp hile açacağım dedi. İnanın GTA 5 verilmemesi daha iyi olur.
Geçen sefer bu hızlarda 2-3 saate inmişti. Dalgalanmalar olduğu için artabilir bilemem. Update de gelmiştir oyuna. Ben crack repack indirmiştim. 50-70 GB arası bir şeydi.