Epic Store sızdırdı: GTA 5 ücretsiz oluyor!

Steam bazı oyunların oyuncu kitlesinin bozulmasını kabul edemeyeceği için fiyatlarını yüksek tutuyor olabilir.
Oyun fiyatlarını Steam değil, oyun yapımcıları belirliyor. Steam sadece oyun yayınlanmadan önce yapımcılara Türkiye, Rusya, Arjantin gibi alım gücü düşük ülkelere düşük fiyattan satmasını tavsiye ediyor, yine de son söz yapımcıya kalıyor.
 
Ben macOS kullanıcısıyım, günün birinde Windows veya PS4'e geçersem diye bunu arşive almak istiyorum nasıl yapabilirim?

İşletim sisteminizin ne olduğu fark etmeksizin epicgames.com üzerinden hesabınıza eklediğinizde oyunu, oyun sonsuza kadar o hesaba tanımlanmış oluyor. Sonrasında Windows'ta mı oynarsınız, yoksa hesabınızı mı satarsınız, tamamen size kalmış.
 
Umarım GTA 5 verilmez. Sonra herkes CS'de olduğu gibi 'hile var her yerde oyun oynayamıyoruz decek' daha bugün arkadaşımla konuştum. Tonla hesaptan oyunu alıp hile açacağım dedi. İnanın GTA 5 verilmemesi daha iyi olur.

Tonla hesap açabilir fakat hepsine GTA V alamaz 2 faktörlü doğrulama olan hesaplar alabilir sadece.
 
Umarım GTA 5 verilmez. Sonra herkes CS'de olduğu gibi 'hile var her yerde oyun oynayamıyoruz dicek' daha bugün arkadaşımla konuştum. Tonla hesaptan oyunu alıp hile açacağım dedi. İnanın GTA 5 verilmemesi daha iyi olur.
Ben GTA 5 Online oynayıp da hile açmayan kitlenin %10 civarında olduğunu düşünüyorum, yani bedava da olsa bir şey değişmez her yer hile dolu zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı