Origin yavaş indirme sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

P8Biscuit

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde maksimum 1 MB hızla indirebiliyorken Origin şu an 130 kb/sec üstüne çıkamıyor, aralarda ise indirmiyor, düşüyor ve öyle kalıyor. Launcher'i kapatıp açmam gerekiyor. Fakat onun da herhangi bir etkisi yok. Ne yapmalıyım bir çözüm öneriniz var mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Not: "Origin. İni" olayını denedim fakat yine bir sonuç alamadım. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim yine bir sonuç alamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyun falan oynamıyorum ki. Normal kendi başına ara sıra indirmeyi durduruyor sonra geri çıkıyor saçmalıyor ama çok yavaş indiriyor oyunu.

Aynı durumu dün, BF V'e gelen güncelleştirmeyi indirirken yaşamıştım, arada kafasına göre tıpkı o görseldeki gibi birkaç defa indirme hızı sıfırlanıp, launcher'ı tekrar başlatıncaya kadar düzelmemişti, bu sorunun kesin bir çözümü yok gibi, sunucu kaynaklı bir olaya benziyor. Beklemek ve sabretmek gerekiyor.

Aynı durumu dün, BF V'e gelen güncelleştirmeyi indirirken yaşamıştım, arada kafasına göre tıpkı o görseldeki gibi birkaç defa indirme hızı sıfırlanıp, launcher'ı tekrar başlatıncaya kadar düzelmemişti, bu sorunun kesin bir çözümü yok gibi, sunucu kaynaklı bir olaya benziyor. Beklemek ve sabretmek gerekiyor.
Her türlü videoya baktım. Hiç umudum kalmamıştı. Tam silicektim oyunu derken
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu videoya denk geldim. Arkadaş çok kolaymış biz görememişiz. Her türlü çözüme bakmıştım. Aynı çözüm Battlefield için olur mu bilemem ama bu video benim çözümüm oldu. Bir bak istersen.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı