Epifiz plağı açık mı?

Yok benim çevrem de boyum ile dalga geçen insan yok olsaydı aralarına girmez konuşmazdım zaten bu yüzden de en kötü 165 olmak istiyorum.

Çok kısa gözükürsün hocam ya bende kısayım ama takma bence. Cüce diyenler 30 yasinda bile olacaktır. Boyunla eşek sakası bile yapabilirler ama boyu takma. Sana rafa silvayi örnek göstereceğim adam 1,70 lerde adama cüce diyeni gördün mü? Hayır. Adam zengin yakışıklı. Değiştirebileceği şeyler değiştirmiş. Sen de şimdi değiştirebileceği şeyleri değiştir ve spora başla.

Çok kısa gözükürsün hocam ya bende kısayım ama takma bence. Cüce diyenler 30 yasinda bile olacaktır. Boyunla eşek sakası bile yapabilirler ama boyu takma. Sana rafa silvayi örnek göstereceğim adam 1,70 lerde adama cüce diyeni gördün mü? Hayır. Adam zengin yakışıklı. Değiştirebileceği şeyler değiştirmiş. Sen de şimdi değiştirebileceği şeyleri değiştir ve spora başla.
evet kısa gözükürüm ama yapacak bir şey yok küçüklükten beri kısayım. Her gün ip atlıyorum barfiks asılıyorum basket oynuyorum yapabildiğm ne varsa yapmaya çalışıyorum inşallah uzayabildiğim kadar uzarım teşekkür ederim dediklerin için

Sende tahmini 165 170 arası olursun.
ben sence kesin olur muyum 165 plağa göre bir bilgin var mı? teşekkür ederim şimdiden

Evet kısa gözükürüm ama yapacak bir şey yok küçüklükten beri kısayım. Her gün IP atlıyorum barfiks asılıyorum basket oynuyorum yapabildiğm ne varsa yapmaya çalışıyorum inşallah uzayabildiğim kadar uzarım teşekkür ederim dediklerin için.

Ergenliğe girdin mi? Geç ergenliğe girenler geç uzar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı