umut37129
Picopat
ortalama boy 170 falan olması lazım.baba 171 anne 155
küçüklükten beri kısayım amcalar uzun
ortalama boy 170 falan olması lazım.baba 171 anne 155
küçüklükten beri kısayım amcalar uzun
evet ortlama boy 170 plağa göre sence olur muyum yaklaşık bir senedir hiç uzamadım kulaç boyum da 167 çıkıyorortalama boy 170 falan olması lazım.
küçüklükten beri kısa olduğum için yeter 165 inşallah olurum teşekkür ederim165 filan olursun muhtemelen.
Küçüklükten beri kısa olduğum için yeter 165 inşallah olurum teşekkür ederim.
Geçenlerde doktora hormon iğnesi sorduk ama hormon eksikliği olmadığı için şişme olabilir dedi o yüzden tek ümit bu plak başka çare yok maalesef ama teşekkür ederim.
yok fiyat normal bence ama sağlık açısından riskli doktorun dediğine göre senin boy kaç?50kdan başlıyor hocam pahalı.
bende kısayım 14 yaş 156 boyyok fiyat normal bence ama sağlık açısından riskli doktorun dediğine göre senin boy kaç?
senin yaş küçük rahat 170'i geçersin ben 170 bile olamam ben 14 yaşında 145'timbende kısayım 14 yaş 156 boy
Senin yaş küçük rahat 170'i geçersin ben 170 bile olamam ben 14 yaşında 145'tim.
yok benim çevrem de boyum ile dalga geçen insan yok olsaydı aralarına girmez konuşmazdım zaten bu yüzden de en kötü 165 olmak istiyorumNasıl dayanıyordun sınıftakilere ben bile akran zorbalığına uğruyorum boyda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.