Epin koliğe güvenmeyin

Aşağıdaki siteye üye olup, sağ üstte şikayet oluştur kısmından şikayetinizi dile getirin. Sizi dolandıran firmanın geri dönüş yapıp, çözüm olup olmayacakları bilinmez ama oradan alışveriş yapacak kişiler, benimde yaptığım gibi öncesinde firma ile ilgili kısa bir araştırma yapıyorsa karşılarına sizin şikayetiniz çıksın.
Hatta aşağıda kabaca yazdığım, derdinizi anlatan bir yorumsa kopyala yapıştır yapın

Almak istediğim oyunla ilgili, spesifik olarak "Online" özelliğini kullanıp kullanamayacağımı sorduğumda bana verdikleri cevap "Evet, Kullanabilirsiniz" olmasına rağmen, oyunu aldıktan sonra yalan beyanda bulunduklarını ve "Online" özelliğini kullanamadığımı fark ettim. Firmaya konuyla ilgili geri dönüş yapıp para iadesi istesem de, yardımcı olmayacaklarını söylediler. Miktar az da olsa, ben yandım sizde yanmayın diye buraya yazmaya karar verdim.

Şikayet var
 
10 lira 10. ne uğraştığına değer ne geri aldığına. Kime şikayet edeceksin?

Kimseye şikayet etmem o kadar da değil yani aylar sürebiliyor. Parasında değilim ne kadar az olduğunun farkındayım tabii ama dolandırıcının beni dolandırıp o parayı gülerek eğlenerek harcaması hoşuma gitmiyor 2021 de büyük miktar dolandırıldım ama bir şey yapamadım ama aklıma geldikçe sinir oluyorum yoksa parasında değilim.
 
Kimseye şikayet etmem o kadar da değil yani aylar sürebiliyor. Parasında değilim ne kadar az olduğunun farkındayım tabii ama dolandırıcının beni dolandırıp o parayı gülerek eğlenerek harcaması hoşuma gitmiyor 2021'de büyük miktar dolandırıldım ama bir şey yapamadım ama aklıma geldikçe sinir oluyorum yoksa parasında değilim.
Büyük bir miktarsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirdiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı