"epinbayisi.com" güvenilir mi?

AZEMCRY

Hectopat
Daha fazla  
Site: EpinBayisi - Ucuz epin'in adresi! benim baktığım kadarıyla tasarımı güven veriyor ama site bir firma değil diye düşünüyorum. Çünkü wp destek kısmında bir kişisel tel numarası var. Ve hakkımızda kısmında ise lore ıpsum falan diye tuhaf bir şeyler yazıyor. Sizce güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1647031282543.png

Aman deyim.
Zaten çok çok ucuza bir ürün varsa oradan uzaklaş hocam.

Güvenli olsa ne değişecek e-key satan bir siteden kar etme imkanınız var mı devlet komisyon kesecek adamlar kar edecek... E-key alarak kar etmeniz imkansız sakın 10 TL'ye en az 100 TL'lik oyun garanti gibi şeylere de kanmayın çok rastlıyorum 10 TL'lik oyunu adamlar 100 TL yapıyor her hafta %90 indirime giriyor o ve 10 TL'ye iğrenç bir 10 TL'lik oyun alcağını kendi sevdiğin güzel bir 10 TL'lik oyun alırsın.
Site: EpinBayisi - Ucuz epin'in adresi! benim baktığım kadarıyla tasarımı güven veriyor ama site bir firma değil diye düşünüyorum. Çünkü wp destek kısmında bir kişisel tel numarası var. Ve hakkımızda kısmında ise lore IPS'um falan diye tuhaf bir şeyler yazıyor. Sizce güvenilir mi?

Ha bir de lorem Ipsun dolor sit amel vs. diye yazı tipi ücretsiz uygulama bile indirmeden 5 Dk'da site yapabileceğin genially yazısı hiçbir dilde karşılığı da yok. Yani böyle bir şekilde yapılan site size güven verdi mi?

Yok güven vermedi zaten çok -'leri vardı. Almayacaktımda sizlerin fikrini alayım diye çok teşekkürler ilginiz için
Eki Görüntüle 1329304
Aman deyim.
Zaten çok çok ucuza bir ürün varsa oradan uzaklaş hocam.

Güvenli olsa ne değişecek e-key satan bir siteden kar etme imkanınız var mı devlet komisyon kesecek adamlar kar edecek... E-key alarak kar etmeniz imkansız sakın 10 TL'ye en az 100 TL'lik oyun garanti gibi şeylere de kanmayın çok rastlıyorum 10 TL'lik oyunu adamlar 100 TL yapıyor her hafta %90 indirime giriyor o ve 10 TL'ye iğrenç bir 10 TL'lik oyun alcağını kendi sevdiğin güzel bir 10 TL'lik oyun alırsın.

Ha bir de lorem Ipsun dolor sit amel vs. diye yazı tipi ücretsiz uygulama bile indirmeden 5 Dk'da site yapabileceğin genially yazısı hiçbir dilde karşılığı da yok. Yani böyle bir şekilde yapılan site size güven verdi mi?

Merhabalar, siteyi ben yakın zamanda yaklaşık 1-2 ay önce satın aldım fakat bu tür şikayetlerin olduğuna dair bana satan arkadaşın da benim de bir bilgim yoktu. Zaten bahsedilen şikayetler 2017 yılından kalma. Ek olarak sitemiz şu an aktif değildir. İşlem yapılmamaktadır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı