Epiphone Les Paul elektro gitar için ses kartı önerisi

Hangi kart tercih edilmeli ?

• Line 6 POD Studio GX

Oy: 2 66,7%
  • Behringer U-Phoria UM2

Oy: 0 0,0%
  • Focusrite Scarlet Solo

Oy: 1 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    3

Efe Yardımcı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Epiphone Les Paul elektro gitar için ses kartı alacağım. Aklımda 3 marka var. Kullanan varsa eğer bilgi verebilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostum,
Bende Epiphone Special II kullanıyorum, ses kartı olarak Line 6 POD Studio UX2 kullanıyorum. Oldukça memnum. Line 6'ın amf modellemeleri harika çalışıyor ki, piyasada her zaman Line 6 firmasını içim rahat bir şekilde önerebilirim.

Selamlar dostum,
Bende Epiphone Special II kullanıyorum, ses kartı olarak Line 6 POD Studio UX2 kullanıyorum. Oldukça memnum. Line 6'ın amf modellemeleri harika çalışıyor ki, piyasada her zaman Line 6 firmasını içim rahat bir şekilde önerebilirim.
Bu önerdiğiniz ürün tam olarak ne işe yarıyor? prosesörle ile aynı işlev de mi ?

Öncelikle 96k hz ile çalışıyor. Üstünde 2 adet XLR input var vokal kayıtları için kullanabilirsin. Ayrı olarak 2 adet line input, 2 adet footswicts 2 adet monitör in 2 adet digital out 2 adet analog out ve 2 adet ins girişi bulunmaktadır. Bu ses kartını önermek için yazmadım, Line 6'dan memnun olduğum için yazdım. Hayır Presesörlerle alakası yok, Presesör farklı ses kartı farklı...

Öncelikle 96k hz ile çalışıyor. Üstünde 2 adet XLR input var vokal kayıtları için kullanabilirsin. Ayrı olarak 2 adet line input, 2 adet footswicts 2 adet monitör in 2 adet digital out 2 adet analog out ve 2 adet ins girişi bulunmaktadır. Bu ses kartını önermek için yazmadım, Line 6'dan memnun olduğum için yazdım. Hayır Presesörlerle alakası yok, Presesör farklı ses kartı farklı...
Kusura bakma sürekli cevap olarak yazıyorum gör diye ama bilgin varsa bu konuda tam olarak ne yaptığını söyleyebilir misin ?

Selamlar dostum,

Sadece PCye bağlayarak Guitar Rig 5 yada Cubase 9 kullanıyorum amfi gerek yokmuşçasına ses çıkartıyor ses kartında ne değişecek acaba ?

Sadece PCye bağlayarak Guitar Rig 5 yada Cubase 9 kullanıyorum amfi gerek yokmuşçasına ses çıkartıyor ses kartında ne değişecek acaba ?
Yolun başında olduğun çok belli :) Ben burada anlatmaya kalksam bir rehber oluşur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı