Epiphone Les Paul gitar nasıldır?

Cangg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar gitarın linki şu:

Epiphone markasını daha önce duymuştum ama hiç denemedim. Sizce nasıldır? Kullananlar varsa memnunlar mı? Şu anki gitarım ilk başladığımda aldığım gitar fakat yetmemeye başladı, daha kaliteli bir şeyler istiyorum artık. Bir sorum daha olacaktı, sizce ilk amfiyi mi değiştirmeliyim yoksa gitarı mı?

Epiphone markasını daha önce duymuştum ama hiç denemedim. Sizce nasıldır? Kullananlar varsa memnunlar mı? Şu anki gitarım ilk başladığımda aldığım gitar fakat yetmemeye başladı, daha kaliteli bir şeyler istiyorum artık. Bir sorum daha olacaktı, sizce ilk amfiyi mi değiştirmeliyim yoksa gitarı mı?
Epiphone fiyat performans krallarından, ardından Ibanez ve Cort gelir.

EpiPhone markasını daha önce duymuştum ama hiç denemedim. Sizce nasıldır? Kullananlar varsa memnunlar mı? Şu anki gitarım ilk başladığımda aldığım gitar fakat yetmemeye başladı, daha kaliteli bir şeyler istiyorum artık. Bir sorum daha olacaktı, sizce ilk amfiyi mi değiştirmeliyim yoksa gitarı mı?

Kardeşim Çin üretimi gitarlar genelde çok iyi olmaz. Ama bu devirde amerikan veya japon gitar alabilmek de petrol istasyonu sahibi olmayı gerektiriyor yani.

Hocam metal seviyorsanız Schecter bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam fiyatlarına baktım biraz, ben Les Paul model arıyordum. Schecter'in Les Paul modelleri çok pahalı.
Kardeşim Çin üretimi gitarlar genelde çok iyi olmaz. Ama bu devirde amerikan veya japon gitar alabilmek de petrol istasyonu sahibi olmayı gerektiriyor yani.
Haklısınız çok pahalı onlar. En başta Fender Telecaster istiyordum git gide fiyat düştü. Daha sonra Les Paul gitarlar çok hoşuma gitmeye başladı, bende uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum işte.

Hocam fiyatlarına baktım biraz, ben Les Paul model arıyordum. Schecter'in Les Paul modelleri çok pahalı.
Hocam metal çalıyorsanız Les Paul kasa bakmayın bence. Schetcer ve Ibanez'in metal için güzel gitarları var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gitar seçerken mağazada denemek çok önemli. Enstrüman alıyorsun sonuç olarak kişisel zevkler de burada devreye giriyor. Benim fikrim Epiphone tercih edeceksen eğer Standard modelleri dışında pek önermem açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı