Kozmos Les Paul standart nasıldır?

RealFerox

Centipat
Daha fazla  
Selam, elektro gitara yeni başladım. Les Paul kasaları ilk gördüğümden beri aşığım. Bu gitarı Zuhal'de denediğimde tonları cidden güzel geldi ancak daha iyi ve alternatif bir gitar önerebilirseniz veya bu gitarı yorumlayabilirseniz sevinirim. Fakat rahatsız edici geldikleri için sg ve strat kasaları sevmiyorum. Direkt kozmos markasının bilinmezliği veya bazı ürünlerinin kalitesiz olması üzerine yorumlamayın.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 166
Son düzenleyen: Moderatör:
İşçiliği bir tık kötü ve yapay duruyor fakat alınabilir tonlar hoş ki zaten tonu veren %70 olarak amfi, ses kartı, kablo artık ne kullanacaksanız odur. Kozmos almakta kararlıysanız kozmos işinizi bir hayli görür başlangıç için. İleride de değiştirirsiniz.
Teşekkürler konuşma için.

Selam, elektro gitara yeni başladım. Les Paul kasaları ilk gördüğümden beri aşığım. Bu gitarı Zuhal'de denediğimde tonları cidden güzel geldi ancak daha iyi ve alternatif bir gitar önerebilirseniz veya bu gitarı yorumlayabilirseniz sevinirim. Fakat rahatsız edici geldikleri için sg ve strat kasaları sevmiyorum. Direkt kozmos markasının bilinmezliği veya bazı ürünlerinin kalitesiz olması üzerine yorumlamayın.

Esasında özelliklerine baktığımda gayet bir Les paul e yakın şeyler var.
Maun gövde, Maun tek parça sap. Gövdenin ovalliği gayet iyi. İyi bir manyetik ile modifiye ederseniz orta seviyede bir gitar haline gelir.

Esasında özelliklerine baktığımda gayet bir Les paul e yakın şeyler var.
Maun gövde, Maun tek parça sap. Gövdenin ovalliği gayet iyi. İyi bir manyetik ile modifiye ederseniz orta seviyede bir gitar haline gelir.
Modifiye etmeye değmeyebilir çünkü manyetikler çok pahalı özellikle Türkiye'den alınacaksa daha pahalı. Les paul'a yakın bile olsa işçilik zayıf kalıyor kaldı ki kullanılan ağaç yakın bile olsa asla yakın değil maalesef işleyişleri farklı olduğunu düşünüyorum ama başlangıç için çok ideal bir kalitede. Keşke SX stokları bitmeseymiş. Arkadaş hayırlı olsun artık ne alacaksa şimdiden.

Modifiye etmeye değmeyebilir çünkü manyetikler çok pahalı özellikle Türkiye'den alınacaksa daha pahalı. Les paul'a yakın bile olsa işçilik zayıf kalıyor kaldı ki kullanılan ağaç yakın bile olsa asla yakın değil maalesef işleyişleri farklı olduğunu düşünüyorum ama başlangıç için çok ideal bir kalitede. Keşke SX stokları bitmeseymiş. Arkadaş hayırlı olsun artık ne alacaksa şimdiden.

Les paul kaba bir gitardır zaten. Sizi ya da çalımınızı rahatsız edecek bir işçilik kalitesizliği olmayacaktır. Manyetik 2. el alınabilir.

Epiphone Les Paul SL Elektro Gitar (Ebony) | doremusic Epihone les paulu öneririm, kendim bizzat denedim ve o kadar rahat o kadar mükemmel ki. Onun yerine bu daha iyi bir seçenek.

Şunu da belirteyim Bu EPHİPHONE gövdesi 50 kat mukavvadan oluşur. Sap Bolt on. Yani tek parça sap ile klasikleşen bir les paul ile alakası yok.

Son düzenleme:
Les paul kaba bir gitardır zaten. Sizi ya da çalımınızı rahatsız edecek bir işçilik kalitesizliği olmayacaktır. Manyetik 2. el alınabilir.
Kozmos kalitesiz ve o kalitesizlik hissedilir mutlaka bakınca bile ki zaten Les Paul mükemmel ötesi keşke onlardan alsaymışım diyorum bazen ama başka zaman artık strat krallığı devam şu an. 2.el manyetik bulunur mu bilemedim ama zahmete girmemek daha iyi ayrıca kendisi takmazsa götürdüğü çakma gitar dükkanı kılıklı sazcı abilerimiz gitarın ağzını yüzünü kırabiliyor. Kısaca bana kalsa epiphoneyi dener onu alırdım. Ya da bas parayı jaguar strata.

Şunu da belirteyim Bu EPHİPHONE gövdesi 50 kat mukavvadan oluşur. Sap Bolt on. Yani tek parça sap ile klasikleşen bir les paul ile alakası yok.
Evet zaten seri üretim bunlar diye biliyorum fakat denemek gerekir ikisini de fiyatları çok uçuk sonuçta ikisinin de. Zaten gitarı alan insan gitarı güzel korur ve kullanır diye düşünüyorum.

Elektro gitara yeni başlamış birisi nasıl metal çalabiliyor anlamadım. Ne çalıyorsun?
Şu an klasik gitar kullanıyorum bununla ilerleme kat ettim ancak birkaç ay içinde elektro gitar alacağım.

Arkadaşlar almış olarak deneyimlerinden bahsedeyim dedim böylece bu gitarı düşünenler anlar. Sağlam gitar, işçilik kalitesi hakkında korkuyordum fakat cidden güzel çıktı ve ton açısından fiyatına göre güzel fakat Gibson kullanan arkadaşlar şimdi gelip hayır çok kötü yazmasın çünkü Gibson kalitesinde asla değil fakat Epiphone LP standart kalitesinde gibi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar almış olarak deneyimlerinden bahsedeyim dedim böylece bu gitarı düşünenler anlar. Sağlam gitar, işçilik kalitesi hakkında korkuyordum fakat cidden güzel çıktı ve ton açısından fiyatına göre güzel fakat Gibson kullanan arkadaşlar şimdi gelip hayır çok kötü yazmasın çünkü Gibson kalitesinde asla değil fakat Epiphone LP standart kalitesinde gibi.

Forumda Les Paul kasa Gibson sahibi olacak kadar zengin var mıdır, bilmiyorum. Hayırlı olsun. Ses testi de gelir mi? Vocaroo gibi bir siteye yükleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı