kagankocaoglu Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #221 Bugun de cikmadi gumrukten. 8 gundur gurmukte inspection surecinde beliyor siparisler. Son düzenleme: 4 Temmuz 2025
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 4 Temmuz 2025 #222 kagankocaoglu dedi: Bugun de cikmadi gumrukten. 8 gundur gurmukte inpsection surecinde beliyor siparisler. Genişletmek için tıkla... Gümrük çalışanları harbiden yatıyor aga bu nedir ya bir paket alt tarafı söküp takıyorlar mı?
kagankocaoglu dedi: Bugun de cikmadi gumrukten. 8 gundur gurmukte inpsection surecinde beliyor siparisler. Genişletmek için tıkla... Gümrük çalışanları harbiden yatıyor aga bu nedir ya bir paket alt tarafı söküp takıyorlar mı?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #223 kagankocaoglu dedi: Bugun de cikmadi gumrukten. 8 gundur gurmukte inspection surecinde beliyor siparisler. Genişletmek için tıkla... Benimki de bugün girdi gümrüğe hadi bakalım nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2025
kagankocaoglu dedi: Bugun de cikmadi gumrukten. 8 gundur gurmukte inspection surecinde beliyor siparisler. Genişletmek için tıkla... Benimki de bugün girdi gümrüğe hadi bakalım nasıl olacak?
kagankocaoglu Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #224 Gumrukteki urunuyle ilgili bir gelismesi olan var mi arkadaslar? Bende bugun de hareket yok. Ucak 25 Haziran'da inmis benim 12. gunu devirdik
Gumrukteki urunuyle ilgili bir gelismesi olan var mi arkadaslar? Bende bugun de hareket yok. Ucak 25 Haziran'da inmis benim 12. gunu devirdik
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #225 kagankocaoglu dedi: Gumrukteki urunuyle ilgili bir gelismesi olan var mi arkadaslar? Bende bugun de hareket yok. Ucak 25 Haziran'da inmis benim 12. gunu devirdik Genişletmek için tıkla... Benimkide cuma günü girdi gümrüğe. Kargo firmanız YunExpress ise bir süre beklemeniz normal.
kagankocaoglu dedi: Gumrukteki urunuyle ilgili bir gelismesi olan var mi arkadaslar? Bende bugun de hareket yok. Ucak 25 Haziran'da inmis benim 12. gunu devirdik Genişletmek için tıkla... Benimkide cuma günü girdi gümrüğe. Kargo firmanız YunExpress ise bir süre beklemeniz normal.
kagankocaoglu Picopat Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #226 UmutLity dedi: Benimkide cuma günü girdi gümrüğe. Kargo firmanız YunExpress ise bir süre beklemeniz normal. Genişletmek için tıkla... Evet yunexpress benimki. Neden bu kadar uzadi bilgin var mi?
UmutLity dedi: Benimkide cuma günü girdi gümrüğe. Kargo firmanız YunExpress ise bir süre beklemeniz normal. Genişletmek için tıkla... Evet yunexpress benimki. Neden bu kadar uzadi bilgin var mi?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #227 Deniz d dedi: İnceleme var YunExpress ürünlerine sadece bir gümrükten tanıdık öyle dedi bana biraz sürecek gibi dedi. Gecirirsin ama fiyat artti. Not: Şu an yanwendende vergi çıkma ihtimali acayip duşuk. Genişletmek için tıkla... Arkadaş burada inceleme var demiş ama bende tam bilmiyorum.
Deniz d dedi: İnceleme var YunExpress ürünlerine sadece bir gümrükten tanıdık öyle dedi bana biraz sürecek gibi dedi. Gecirirsin ama fiyat artti. Not: Şu an yanwendende vergi çıkma ihtimali acayip duşuk. Genişletmek için tıkla... Arkadaş burada inceleme var demiş ama bende tam bilmiyorum.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Temmuz 2025 #228 Gümrük neden böyle uzadı yok mu haberi olan? Bu gümrükçüler ne işler çeviriyor yine?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2025 #229 Klavyem 22.30da gümrükten geçmiş geçen cuma girmişti. YunExpress ile ilgili bir sorun olabilir çünkü Yanwen ile 3 günde geçti.
Klavyem 22.30da gümrükten geçmiş geçen cuma girmişti. YunExpress ile ilgili bir sorun olabilir çünkü Yanwen ile 3 günde geçti.
G GTX660M Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 4.884 Makaleler 2 Çözümler 8 8 Temmuz 2025 #230 UmutLity dedi: Klavyem 22.30da gümrükten geçmiş geçen cuma girmişti. YunExpress ile ilgili bir sorun olabilir çünkü Yanwen ile 3 günde geçti. Genişletmek için tıkla... Herkes YunExpresse yüklenince patladık desene.
UmutLity dedi: Klavyem 22.30da gümrükten geçmiş geçen cuma girmişti. YunExpress ile ilgili bir sorun olabilir çünkü Yanwen ile 3 günde geçti. Genişletmek için tıkla... Herkes YunExpresse yüklenince patladık desene.