Elektronik EPOMAKER DynaTab 75X 32 dolar

X'te soyle bir paylasim gordum arkadaslar.

Imile ve yunexpress'e mail atiyorum, siz de atin Boyle is olmaz gumruge gelen siparislari teslim almamislar diyor x'te arkadas

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-09 171116.png
    Ekran görüntüsü 2025-07-09 171116.png
    113,8 KB · Görüntüleme: 88
X'te soyle bir paylasim gordum arkadaslar.

Imile ve yunexpress'e mail atiyorum, siz de atin Boyle is olmaz gumruge gelen siparislari teslim almamislar diyor x'te arkadas
Gerçekten bu şekildeyse çok büyük sorumsuzluk. Benim kafamı kurcalayan bir kısım vardı zaten gümrükte soruşturma olması mantıklı gelmemişti şuana kadar elbet birimizde vergi borcu ile ilgili bir durum çıkardı ortaya.

Ürünüm bu konudakiyle alakalı değil PCB siparişi verdim ama YunExpress mağduru olarak burayı da takip ediyorum. Yani gelmeyecek deseler veya şu kadar sürecek deseler gideceğim yeniden sipariş vereceğim. Adamlar 1 haftada Çin'den Türkiye'ye ürünümü getiriyorlar. Gümrükten yerel kargo firmasına 14 gündür kargo çıkmıyor kafayı yemelik ya.

WeWorldExpress iyidir. Benimkide onunla geldi hem vergi kesmiyorlar Aras'a verdikleri için. Kargonuz Aras Kargoya teslim edildikten sonra 1-3 iş günü içinde Aras Kargo takip kodu sms olarak geliyor size.
Arkadaşlar we world express'e geçmiş daha mı iyi?

Ya arkadaşlar başka forumda aynı soruyu sorayım dedim adamın gözüne takılmış. Yok bilmem kargo takip yerimi falan. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ürünüm bu konudakiyle alakalı değil PCB siparişi verdim ama YunExpress mağduru olarak burayı da takip ediyorum. Yani gelmeyecek deseler veya şu kadar sürecek deseler gideceğim yeniden sipariş vereceğim. Adamlar 1 haftada Çin'den Türkiye'ye ürünümü getiriyorlar. Gümrükten yerel kargo firmasına 14 gündür kargo çıkmıyor kafayı yemelik ya.

Benim de IEM kulaklık hocam. Yani tam olarak neden bir sorun olduğunu açıklasalar keşke.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı